Winnen: vrijkaarten Pink Project in Omniversum

2x2 kaarten voor zondag 15 december

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De traditie zet zich ook dit jaar weer voort: de Nederlandse Pink Floyd-tributeband Pink Project geeft wederom vier spectaculaire shows in Omniversum. Op 13, 14 en 15 december verzorgen zij inmiddels volledig uitverkochte unieke shows waarbij ze de muziek van Pink Floyd spelen onder twee grootbeeldfilms.

Pink Project werd opgericht in 1994 door de Rijswijkse Peter Chattelin, de drijvende kracht achter de band. De bandleden hadden destijds het streven om Pink Floyd's 'The Wall' met dezelfde intensiteit en emotie als de originele Wallshows ten gehore te brengen. Sinds de oprichting heeft de band al vele theatertours achter de rug en heeft het zelfs twee keer in de Rotterdamse Ahoy gestaan. De concerten laten de muziek, de show en het repertoire van Pink Floyd tot in de kleinste details herleven. Door de combinatie van muziek, geluid en filmbeelden zijn de concerten in Omniversum zeer bijzonder en uniek. Ook dit jaar belooft de show weer zowel een muzikaal als visueel spektakel te worden.
 
Gratis naar Pink Project?
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor het optreden van Pink Project in Omniversum op 15 december. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Waar heeft Pink Project voor het laatst in Den Haag opgetreden? Vul uiterlijk vrijdag 6 december voor 13.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten.
 
Pink Project @ Omniversum
Vrijdag 13 december: 21.00 uur
Zaterdag 14 december: 18.00 uur en 21.00 uur
Zondag 15 december: 20.15 uur
De concerten zijn inmiddels uitverkocht