3voor12 Den Haag nieuwsflits 3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

, redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

redactie 3voor12 Den Haag ,

Met: F.A.S.T. Surfdorp genomineerd voor Aanmoedigingsprijs Den Haag Marketing / Albumpresentatie Subrockers in De Vinger / Handsome Poets wint 3FM Schaal van Rigter / Pravini op tour door Amerika / Stichting Aight organiseert gratis hiphopworkshops

In de nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws uit de regio. Heb je zelf ook nog aanvullende nieuwtjes of tips uit de regio Haaglanden (Den Haag, Westland, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijwijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland) en Leiden? Mail dit dan naar redactie@3voor12denhaag.nl!

F.A.S.T. Surfdorp genomineerd voor Aanmoedigingsprijs Den Haag Marketing

Dinsdagmiddag zijn de genomineerden voor de Den Haag Marketing Promotieprijs bekend gemaakt. Dit jaar zijn dat Den Haag Sculptuur/Beelden aan Zee, Festival Classique, Gemeentemuseum Den Haag/Mauritshuis, Madurodam en SEA LIFE Scheveningen. De prijs gaat naar de partij die het meest heeft bijgedragen aan het genereren van maximale economische spin-off door een toename van het aantal bezoekers aan de stad óf een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het verbeteren van het imago van Den Haag als stad voor een verblijf van een weekend of langer. Nieuw dit jaar is een Aanmoedigingsprijs. Deze prijs gaat naar een initiatief waar veel potentie in zit voor de toekomst. Genomineerden hiervoor zijn Bezoekerscentrum Vredespaleis, F.A.S.T. Surfdorp, Hofvijverpassepartout, Humanity House en de Prodemos Kidstour. Stemmen kan door een e-mail te sturen naar m.smid@denhaag.com. Op donderdag 16 mei zal juryvoorzitter wethouder Marjolein de Jong beide winnaars bekend maken en de prijzen uitreiken.
 

Albumpresentatie Subrockers in De Vinger

De nieuwe formatie Subrockers presenteert op zaterdag 27 april haar titelloze debuutalbum in café De Vinger in Den Haag. Subrockers bestaat uit (ex-)leden van bands als Antidote, Disturbance, I-Reject en Dicemen en speelt een mix van punk, hardrock en garagerock. Oudgedienden in een nieuwe formatie dus. Het voorprogramma wordt verzorgd door The Mollesters (aka Iconoclast), Den Haag's oudste en meest legendarische punkband. De avond begint om 21.00 uur en de entree is 4 euro.
 

Handsome Poets wint 3FM Schaal van Rigter

Maandagochtend kreeg Handsome Poets de Schaal van Rigter uitgereikt voor het nummer ‘Sky on fire’. De Schaal van Rigter is de prijs voor het meest gedraaide Nederlandse nummer op de publieke popzender. De vier bandleden kregen de prijs uit handen van Miss Montreal, de winnares van vorig jaar. De Schaal van Rigter is onderdeel van de 3FM Awards die op 18 april worden uitgereikt. Handsome Poets is tevens genomineerd voor twee 3FM Awards, in de categorieën Beste Band en Beste Single. De awardshow is donderdag vanaf 16.00 uur live te volgen op 3FM. De presentatie van de show is in handen van 3FM dj’s Eric Corton, Giel Beelen en Sander Lantinga. Stemmen kan nog tot 18 april om 10.00 uur.
 

Pravini op tour door Amerika

Donderdag 18 april vertrekt de Haagse hiphop/soulzangeres Pravini naar Amerika waar zij zal optreden in New York, Atlantic City, Los Angeles en San Diego. Met maar liefst negen optredens en drie interviews in twee weken tijd zal Pravini haar album ‘Diaspora’ live introduceren aan het Amerikaanse publiek. De tour is het gevolg van de promotie van het album en de daarvan afkomstige single ‘Armed & sexy’ in Amerika. Verschillende radiostations hebben de single inmiddels opgepikt. De tour duurt tot zaterdag 4 mei. Lees hier ook het interview dat 3voor12 Den Haag onlangs met haar hield.
 

Stichting Aight organiseert gratis hiphopworkshops

Op zaterdag 27 april, zondag 28 april en woensdag 1 mei organiseert Stichting Aight in samenwerking met buurthuis De Mussen en buurthuis Boerenplein het nieuwe project ‘Hiphop voor jou’. Drie dagen lang kun je gratis meedoen met hiphopworkshops als breakdance, streetdance, popping, graffiti, dj en rap. Iedereen vanaf 12 jaar kan zich aanmelden bij buurthuis Boerenplein of buurthuis De Mussen of door een mailtje te sturen naar info@aight.nu met je gegevens: naam, leeftijd en telefoonnummer en welke workshop je graag wilt doen. Laat ook even weten welke dag en locatie je mee wilt doen.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag