3voor12 Den Haag nieuwsflits 3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Met: Gouden Kabouters voor 3voor12 en Haagse dj’s / Nieuw Ongetemd feest in het Paard van Troje / The Apollo Project presenteert LP / Bandleden The Upstairs studeren af aan Popacademie / Crosby, Stills & Nash naar Den Haag / Wouter Hamel presenteert nieuwe EP

In de nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws uit de regio. Heb je zelf ook nog aanvullende nieuwtjes of tips uit de regio Haaglanden (Den Haag, Westland, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijwijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland) en Leiden? Mail dit dan naar redactie@3voor12denhaag.nl!

Gouden Kabouters voor 3voor12 en Haagse dj’s

Maandagavond werden in Paradiso de Gouden Kabouters uitgereikt. Media. De awards die in 1995 als grap begonnen, zijn vooral gericht op het nachtleven. De Gouden Kabouters staan al jaren bekend als de minst serieuze prijzen in het uitgaansleven met categorieën als de 'Biggest bitch' en de 'Smerigste 'wc's', Op de 17e editie van het ludiek prijzengala vielen twee Haagse dj’s in de prijzen. Paul Elstak won in de categorie ‘Beste Hardcore DJ’ en The Darkraver in de categorie ‘Best Dressed DJ’. Ook 3voor12 viel in de prijzen en kwam als winnaar uit de bus in de categorie ‘Media’. De strijd ging tussen DJ Broadcast, Studio 80 Radio en Roel van Velzen. 3voor12 won in het verleden in 2004 en 2005 de Gouden Kabouter in de categorie beste website.
 

Nieuw Ongetemd feest in het Paard van Troje

Ongetemd pakt op vrijdag 5 april uit in het Paard Van Troje in Den Haag. De Ongetemd feesten kenmerken zich door een verrassende mix van artiesten, veel live muziek maar vooral ook de Ongetemde feestvreugde. Op het programma dit keer optredens van Kraantje Pappie, De Kraaien, Piñata, The Dawn Patrol, Monkey Miracular, DJ Remy, DJ Friss en DJ Winchester. De avond wordt gepresenteerd door Dennis Weening. De voorverkoop is inmiddels in volle gang. Kaarten kosten 15 euro (exclusief servicekosten), de aanvang is 22.00 uur.
 

The Apollo Project presenteert LP

De Leidse indierockband The Apollo Project presenteert op donderdag 4 april vanaf 20.00 uur in het Scheltema complex haar tweede album ‘Wildtype’ op vinyl en als download. The Apollo Project maakt sterk dynamische nummers met een nieuwe frisse sound. Soms fluisteren ze je zachtjes toe, om je daarna weer mee te sleuren met melodieuze gitaarlijnen, pompende bas en strakke drums, afgemaakt met een krachtige zangpartij. Geïnspireerd door bands als Incubus en Foals speelt de Leidse band al zes jaar overal in de randstad op podia als het Paard van Troje, LVC, Patronaat en het Leidse Werfpop festival. Net als debuutalbum ‘Presto Manifesto’ uit 2009 is ‘Wildtype’ geheel zelf opgenomen en gemixt, en wordt de plaat in eigen beheer uitgebracht. In 2011 werd drummer Lars Aarts aan de line-up toegevoegd, wat leidde tot een verdere verfijning van de sound; meer maatwisselingen, meer dynamiek, meer groove. Het voorprogramma wordt verzorgd door Sandpaper Kiss. De avond is gratis toegankelijk.
 

Bandleden The Upstairs studeren af aan Popacademie

Benjamin Lampe en Lesley Warendorf van The Upstairs spelen op vrijdag 15 maart in Saturnus vanwege hun afstuderen aan de MBO Popacademie in Rotterdam. Er zijn die avond optredens van The Upstairs en The Big Hairy M’s. The Upstairs is de band waar Benjamin en Lesley hun eigen materiaal ten gehore brengen. De band schrijft op dit moment nieuw materiaal en geeft die avond een eerste voorproefje van de nieuwe nummers. The Big Hairy M’s is een coverband die naast Benjamin en Lesley ook uit Johan ter Schegget (Suburbs) en Peter Stoker bestaat. De band speelt een set met vunzige rock ’n roll covers en weet te overtuigen door het enthousiasme en podiumervaring van de bandleden. De aanvang is 20.30 uur en de entree is 2 euro inclusief een consumptie.
 

Crosby, Stills & Nash naar Den Haag

De legendarische formatie Crosby, Still & Nash komt op zondag 14 juli naar Den Haag. Dan geeft de groep een concert in het World Forum. David Crosby, Stephen Stills en Graham Nash brachten in 1969 hun eerste gezamenlijke album uit, ‘Crosby, Still & Nash’. Later werd de groep uitgebreid met Neil Young waarmee ‘Déjà Vu’ (1970) werd opgenomen. Young zal niet deelnemen aan het concert in het World Forum. De dag voor het concert in Den Haag staat de groep ook op Bospop in Weert. Kaarten zijn te koop van 25,75 tot 45,75 euro. De aanvang is 20.15 uur.
 

Wouter Hamel presenteert nieuwe EP

G.I.R.L.S.I.N.T.H.E.C.I.T.Y.! is de titel van de nieuwe EP van Wouter Hamel. Voor de titeltrack van deze EP nam hij een duet met Lucky Fonz III op. Zij schreven het nummer samen voor een optreden in het Concertgebouw en besloten het op te nemen in de studio. Na twee platina albums en de live dvd en documentaire ‘One More Time On The Merry-Go-Round’ volgt deze EP-release op het derde album ‘Lohengrin’, de meest recente plaat die Hamel tot in Korea, Japan, Indonesië, China, Singapore, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en België bracht. De release van ‘G.I.R.L.S.I.N.T.H.E.C.I.T.Y.!’ valt samen met de start van de theatertour. De EP is vanaf 15 maart verkrijgbaar.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag