3voor12 Den Haag nieuwsflits 3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Met: Supra Naturals komt met debuutalbum / Edison voor Kane / Drummer De Staat geeft clinic / Bands gezocht voor Oh Oh Intro Talentenshow

In de nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws uit de regio. Heb je zelf ook nog aanvullende nieuwtjes of tips uit de regio Haaglanden (Den Haag, Westland, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijwijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland) en Leiden? Mail dit dan naar redactie@3voor12denhaag.nl!

Supra Naturals komt met debuutalbum

De Haagse live drum ’n bass band Supra Naturals heeft de komst van debuutalbum 'Wild Education' aangekondigd. Op vrijdag 22 maart wordt deze gepresenteerd in de SuperMarkt. Supra Naturals, bestaande uit Chris Pedis (zang), Youri de Bruijn (synths, bas en gitaar), en Kit Carrera (drums, programming) bracht in 2011 de EP ‘Up The Ante’ uit. Vorig jaar tekende de band een deal met CYK Records, waarop ook het album uit zal komen. De distributie wordt gedaan via Rough Trade. De nieuwe single wordt 'Plan 9'. De band laat via Facebook weten volgende week met meer nieuws naar buiten te komen.

Edison voor Kane

De Haagse rockband Kane heeft gisteravond de Edison voor Beste Groep in ontvangst genomen. De uitreiking vond plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De band ontving de prijs naar aanleiding van het album ‘Come Togther’ dat onlangs ook al de gouden status behaalde. Andere artiesten uit de Haagse regio die waren genomineerd maar buiten de prijzen vielen zijn DI-RECT, Golden Earring, Sven Hammond Soul, Handsome Poets, VanVelzen en Shary-An. Wie wel met een Edison naar huis mochten zijn Blaudzun (Beste Mannelijke Artiest), Trijntje Oosterhuis (Beste Vrouwelijke Artiest), Gers Pardoel (Beste Nieuwkomer), Alex Roeka (Kleinkunst/Theater), Lorrainville (Speciale juryprijs), Nick & Simon (Beste Album voor ‘Sterker’), Racoon (Beste Song voor ‘Oceaan’) en Doe Maar (oeuvreprijs).

Drummer De Staat geeft clinic

Tim van Delft, de drummer van de Nijmeegse rockband De Staat, geeft op zaterdag 16 februari een drumclinic bij Drumschool Stefan van de Brug in het Haags Pop Centrum. De Staat bestaat sinds 2007 en bracht tot nu toe twee albums uit, ‘Wait For Evolution' en 'Machinery'.  De band tourde door Europa, Canada en Amerika en speelde op festivals als  Lowlands, Pinkpop, Dour, Sziget, Glastonbury, South By Southwest, Reeperbahn en NXNE. De entree voor de clinic is gratis en iedereen die interesse heeft is welkom. De aanvang is 15.00 uur.
 

Bands gezocht voor Oh Oh Intro Talentenshow

De Talentenshow voor studenten van Den Haag komt er weer aan en elk talent is welkom. Bands kunnen zich tot 8 maart inschrijven. Een act mag uit maximaal tien personen bestaan, waarvan minimaal één student. Inschrijven kan door te mailen naar diaz@acku.nl of door langs te gaan bij ACKU in de Haagse Hogeschool Hogeschool (ovaal 0.77). De talentenshow vindt plaats op 12 maart in het Paardcafé aan de Prinsegracht te Den Haag. De winnaar staat op het grote podium van Oh Oh Intro, het studenten introductiefeest van Den Haag. Meer info vind je op de website van ACKU.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag