Deelnemers Peter Tetteroo Bokaal 2013 bekend Deelnemers Peter Tetteroo Bokaal 2013 bekend

Voorrondes op 29 mei, 5 juni en 12 juni

, Redactie 3voor12 Den Haag

Deelnemers Peter Tetteroo Bokaal 2013 bekend

Voorrondes op 29 mei, 5 juni en 12 juni

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Net als vorig jaar worden er dit jaar voorrondes gehouden voor de Peter Tetteroo Bokaal, de bandwedstrijd van het Delftse festival Westerpop. Uit 45 inzendingen werden de negen bands geselecteerd die op 29 mei, 5 juni en 12 juni in de voorrondes in Theater de Veste op zullen treden. De finale vindt plaats op de vrijdagavond van Westerpop, vrijdag 30 augustus.

De volgende bands zijn dit jaar geselecteerd: 27 Ways To Win, Ahmshere, Audiodaycare, Band the Skillet, Bombilate, Farris, Kelly Wants To Fly, Pangea en Princeton. Na iedere voorronde wordt er één band geselecteerd voor Westerpop, op vrijdag 30 augustus. Ook publieksstemming telt hierbij mee. Uiteindelijk zullen er drie bands door gaan naar de finale. Vorig jaar werd de Peter Tetteroo Bokaal gewonnen door Playyard. Deze band zal op 31 augustus dan ook het festival openen op het hoofdpodium.
 
Het programma van de 24e editie van Westerpop, wat plaats gaat vinden op 30 en 31 augustus op het terrein van het Grotius College in Delft, zal op Tweede Pinksterdag bekend worden gemaakt.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag