3voor12 Den Haag sessiepodium op ZOMERfestival Delft 3voor12 Den Haag sessiepodium op ZOMERfestival Delft

Exclusieve optredens in intieme setting

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag sessiepodium op ZOMERfestival Delft

Exclusieve optredens in intieme setting

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het ZOMERfestival Delft vindt aanstaande vrijdag 31 mei voor de achtste keer plaats. Verspreid over vier podia treden er zo’n twintig acts op. Nieuw dit jaar is het 3voor12 Den Haag sessiepodium. In de theaterzaal van gebouw Cultuur organiseert 3voor12 Den Haag op vrijdagavond drie exclusieve sessies met in ieder geval Friends of the Family. Daarnaast zullen nog twee andere acts, die ook optreden op het festival, een sessie verzorgen. Welke dat zijn, maken we vrijdag via social media bekend.

ZOMERfestival Delft vindt plaats op de Sport & Cultuur campus aan de Mekelweg 8-10 in Delft. Optredens zijn er onder andere van Skip&Die, Qeaux Qeaux Joans, The Kik, Handsome Poets, traumahelikopter, Mister and Mississippi, Fresku, Miss Montreal en La Pegatina. Bekijk hier het complete tijdschema. Kaarten kosten 15 euro (20 euro aan de deur), maar via 3voor12 Den Haag kun je nog kans maken op vrijkaarten. Kinderen tot en met 12 jaar oud hebben overigens gratis toegang.
 
3voor12 Den Haag sessies
In de theaterzaal van Sport & Cultuur verzorgt 3voor12 Den Haag tijdens het ZOMERfestival drie exclusieve sessies. Deze sessies zijn slechts voor een select publiek toegankelijk, dus zorg dat je er steeds op tijd bij bent. Het programma wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt, maar één act verklappen we alvast; Friends of the Family. Het indiefolkcollectief stond onlangs nog op Club 3voor12 Den Haag en Bevrijdingsfestival Den Haag. De banjo’s, akoestische gitaren, mandolines en zelfs Ierse low whistles vliegen je om de oren bij de band die qua vergelijkingen nog het meest in de buurt komt bij Mumford & Sons. Lees hier ook het interview dat 3voor12 Den Haag onlangs met de band hield.
 
Tijdschema sessiepodium
20.00-20.20 uur Sessie 1
21.00-21.20 uur Sessie 2
22.15-22.35 uur Sessie 3
 
Houd vrijdag de social media van 3voor12 Den Haag en het ZOMERfestival Delft dus goed in de gaten en zorg dat je deze exclusieve optredens niet mist. Mocht je er nu echt niet bij kunnen zijn, geen zorgen. 3voor12 Den Haag maakt videoreportages van alle drie de sessies, die later te zien zullen zijn op de website van 3voor12 Den Haag en op Den Haag TV.
 
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag