F tekent platencontract met CNR Music

Nieuwe single uit in maart

Remco van der Ham ,

In twee jaar tijd bracht de Haagse band F maar liefst zeventien singles met evenzoveel videoclips uit. Dit alles onder de noemer Continu Release Concept (CRC). Het bracht de band veel goeds, maar de tijd is rijp voor een andere aanpak. Vrijdagmiddag 1 maart gingen de handtekeningen onder een contract met CNR Music en nog deze maand verschijnt de nieuwe single ‘Geen fuck om jou’.

Manager Ivar Pijper legt uit hoe de deal tot stand is gekomen. “Het contact en de interesse waren er al een tijd, maar omdat we in zo’n snel tempo singles uitbrachten kwam het nog niet van een deal. Omdat we nu met het CRC stoppen was het makkelijker om tot een deal te komen.” Er wordt tevreden teruggekeken op het CRC. “Het heeft ons veel opgeleverd. Het was de bedoeling om ons in de kijker te spelen en die aandacht vast te houden. Dat is wel gelukt. Bovendien hebben we er veel ervaring mee opgedaan.” Nu het CRC wordt losgelaten, valt er een flinke tijdsdruk weg. “We kunnen nu de singles wat langer de tijd geven om tot bloei te komen en omdat we er meer tijd voor nemen kunnen we ook de kwaliteit weer op een hoger niveau krijgen.”
 
De nieuwe single, getiteld ‘Geen fuck om jou’, verschijnt nog deze maand. “Tijdens de laatste editie van Superfaam in de SuperMarkt is er al een preview gegeven van het nummer. De definitieve versie volgt binnenkort, al is er nog geen precieze datum bekend. Sowieso nog wel in maart.” De nieuwe single van F wordt uitgebracht in de Benelux.