Taymir komt bij je strijken Taymir komt bij je strijken

Haagse band zamelt geld in voor albumopnames

, Remco van der Ham

Taymir komt bij je strijken

Haagse band zamelt geld in voor albumopnames

Remco van der Ham ,

Het is nog maar een paar maanden geleden dat Taymir voor het eerst op het podium stond, maar inmiddels liggen de plannen voor het debuutalbum al op tafel. Om de kosten hiervoor te dekken heeft de band een actie opgezet om geld binnen te halen. Dat kan al vanaf 10 euro, maar voor 75 euro komt bassist Quinten Meiresonne bij je strijken. Ook huiskamerconcerten, T-shirts en voor de betreffende donateur speciaal geschreven liedjes behoren tot de mogelijkheden.

Taymir, bestaande uit zanger Bas Prins, gitarist Mikkie B Wessels, bassist Quinten Meiresonne en drummer Harrie Roelse, gaat deze zomer de studio in. “De opnames, mixen, masteren, videoclips, het laten drukken van cd’s en hopelijk zelfs vinyl kost allemaal een boel geld. Afhankelijk van hoeveel geld we kunnen ophalen, weten we hoe groots we kunnen uitpakken”, aldus de band op de website. Voor 5000 euro kan er al “een hele vette plaat” gemaakt worden, maar het ultieme doel is om 15.000 euro op te halen. “Dan kunnen we al onze dromen in vervulling laten gaan. Vette plaat, vinyl, videoclips, de hele sjabang!”
 
Doneren kan al vanaf 10 euro. Dan krijg je het album als digitale download een week voordat de plaat uit is. Ook combinaties met een T-shirt, het album op vinyl en tickets voor de albumpresentatie (op 25 oktober in de SuperMarkt) behoren tot de mogelijkheden. Heb je echter wat meer geld te besteden, dan kun je bijvoorbeeld Quinten een middagje bij je laten strijken (75 euro). Een huiskamerconcert heb je voor 250 euro (akoestisch) of 500 euro (volledig versterkt). Een door Taymir speciaal voor jou geschreven liedje heb je voor 1000 euro. Doneren kan via de website van Taymir.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag