Promoot jij ons op Parkpop? Promoot jij ons op Parkpop?

3voor12 Den Haag is op zoek naar promotieteamleden!

, Redactie 3voor12 Den Haag

Promoot jij ons op Parkpop?

3voor12 Den Haag is op zoek naar promotieteamleden!

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Heb je passie voor muziek? En wil je die graag met anderen delen? Dan ben je bij 3voor12 Den Haag aan het goede adres, want dat willen wij ook! 3voor12 Den Haag is de eerste, best bezochte en meest actieve lokale 3voor12 van Nederland. Vol interviews, nieuws, recensies en verslagen van alles wat er in Den Haag op muziekgebied te beleven valt. Daar doen wij met een enthousiast team van schrijvers, fotografen en videocrew erg ons best voor. En we willen graag nog meer mensen bekend maken met 3voor12 Den Haag, daarom hebben wij ons eigen cheer-team in het leven geroepen!

De werkzaamheden binnen het promotieteam zijn heel uiteenlopend. Samen met jou gaan wij promotiecampagnes opzetten en uitwerken. Verzin jij die te gekke actie die ons op de kaart zet? Daarnaast zijn we te vinden op veel festivals in Den Haag en omgeving. Promoties voor winacties, flyers uitdelen, jij draait je hand er niet voor om! Niet alleen doe je heel veel praktische ervaring op, maar je ontmoet ook nog eens mede-muziekgekken en (internationale) artiesten die Den Haag aandoen.
 
Wij verwachten van jou:
- enthousiasme, tijd en energie
- affiniteit met de Haagse muziekscene en festivals;
- je bent tussen de 18 en 30 jaar oud;
- je bent representatief;
- een echte aanpakker;
- je bent communicatief vaardig en niet bang om op mensen af te stappen;
- en flexibel inzetbaar.
 
Wij bieden:
- een kans om je talent te laten zien en te ontwikkelen
- een jong en enthousiast team waarin veel plaats is voor eigen inbreng
- de kans om een netwerk op te bouwen in de muzikale sector
 
Lijkt het jou tof om mee te helpen aan de promotie rondom 3voor12 Den Haag? Meld je dan nu aan! Aanmelden kan alleen, maar natuurlijk ook met een vriend of vriendin. Stuur even een korte motivatie met je gegevens naar redactie@3voor12denhaag.nl onder vermelding van promotieteam en we nemen snel contact met je op!

Meewerken aan het promotieteam is op vrijwillige basis.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag