No Reply presenteert nieuwe EP in de SuperMarkt

Band met Stage Europe Network naar Frankrijk

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op vrijdag 14 juni presenteert de jonge Haagse rockband No Reply haar nieuwe EP ‘Jacky’ in de SuperMarkt te Den Haag. Het is na ‘Tangled In The World’ uit 2012 de tweede EP van de band. Tijdens de EP-presentatie zullen behalve No Reply ook Doghouse en Lucas Hamming optreden. Een dag later vertrekt de band voor een week naar Frankrijk met Stage Europe Network.

No Reply wordt in 2010 opgericht via Ready To Play en is sindsdien een veelgeziene gast op de Haagse podia en festivals. Zo stond de band afgelopen weekend al voor de derde keer op Kaderock en was de band te zien op het Life I Live Festival, Plein Open, het HPC Winterfest en de Haagse Pop Week. Met de nieuwe EP ‘Jacky’ is de band klaar voor de volgende stap. “We hebben veel nieuw materiaal geschreven met een duidelijk duidelijk hardere insteek en meer gitaargeweld.” De EP is opgenomen bij Youri de Bruijn, producer en muzikant bij Supra Naturals. “Op vrijdag 14 juni zullen we het publiek kennis laten maken met het nieuwe materiaal. Om er een onvergetelijke avond van te maken, hebben we nog twee supportacts uitgenodigd. De Amsterdamse singer-songwriter Lucas Hamming en de Haagse band Doghouse zullen bijdragen aan het feestgebruis.”
 
Stage Europe Network
De dag na de EP-presentatie vertrekt No Reply naar Frankrijk. “We zijn geselecteerd voor Stage Europe Network en zullen een week samen met muzikanten uit IJsland, Polen, Duitsland, Noorwegen en Frankrijk muziek gaan maken en optreden.” De week wordt afgesloten met een optreden tijdens het festival Class'Eurock in Aix en Provence. Eerder deden ook de Haagse bands Fexet en Starcatcher mee aan Stage Europe Network. No Reply zal speciaal voor 3voor12 Den Haag een tourverslag bijhouden.
 
EP-presentatie No Reply
Met Doghouse en Lucas Hamming
Vrijdag 14 juni @ De SuperMarkt
Zaal open: 20.30 uur / gratis entree