Jack Parow met Van Coke Kartel en Bittereinder naar Paard van Troje Jack Parow met Van Coke Kartel en Bittereinder naar Paard van Troje

Win vrijkaarten op 3voor12 Den Haag

, Redactie 3voor12 Den Haag

Jack Parow met Van Coke Kartel en Bittereinder naar Paard van Troje

Win vrijkaarten op 3voor12 Den Haag

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op donderdag 20 juni doen verschillende Zuid-Afrikaanse muzikanten het Paard van Troje aan. Behalve Van Coke Kartel en Bittereinder zal ook de bekende rapper Jack Parow naar Den Haag komen. Met deze tour, onder de naam ‘Afrikaans Verower Harte’, worden ook Metropool en de Melkweg aangedaan. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg voor de show in het Paard van Troje.

Bittereinder mengt imposante maatschappijkritische raps met live beats die raken aan electro en dubstep. Je hebt ze al eens kunnen spotten, namelijk op Lowlands in 2011. In november 2012 bracht Bittereinder haar tweede album getiteld ‘Die Dinkdansmasjien’ uit. Van Coke Kartel maakt no-nonsense rock met een energieke live-performance. De band zette in Zuid-Afrika al acht awards op zijn naam (onder andere Beste Live Act en Beste Rock Album) en bereikte in 2012 maar liefst driemaal de #1 positie in de hitlijsten. Ook stond Van Coke Kartel al eens op het podium met Muse, Korn en 30 Seconds to Mars.
 
Gratis naar Jack Parow met Van Coke Kartel en Bittereinder?
3voor12 Den Haag geeft 2 vrijkaarten weg voor het concert van Jack Parow met Van Coke Kartel en Bittereinder in het Paard van Troje op donderdag 20 juni. Wat je hiervoor moet doen? Vul onderstaand formulier in en geef antwoord op de volgend vraag: Met welk nummer scoorde Jack Parow een hit in Nederland? Vul het formulier uiterlijk 16 juni in. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Jack Parow met Van Coke Kartel en Bittereinder
Do 20 juni @ Paard van Troje
Aanvang: 20.30 uur / Entree: 10 euro
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag