3voor12 Den Haag sessies op Parkpop met Supra Naturals en Noisettes 3voor12 Den Haag sessies op Parkpop met Supra Naturals en Noisettes

Win backstage kaarten en toegang tot de sessies

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag sessies op Parkpop met Supra Naturals en Noisettes

Win backstage kaarten en toegang tot de sessies

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Parkpop komt er weer aan en uiteraard is 3voor12 Den Haag er ook dit jaar bij. Net als vorig jaar organiseren we twee (semi-)akoestische sessies op het backstage terrein van Parkpop. Vorig jaar waren dat Dry The River en The Asteroids Galaxy Tour, dit jaar hebben we Noisettes en Supra Naturals gestrikt voor een exclusieve sessie. Wil jij bij een van deze sessies aanwezig zijn en meteen twee backstage kaarten voor Parkpop op de kop tikken? Doe dan mee met de prijsvraag!

Op zondag 30 juni vindt in het Haagse Zuiderpark de 33e editie van Parkpop plaats. Op het programma staan optredens van onder andere Sinéad O'Connor, Noisettes, Skip&Die, Supra Naturals, Soul Sister Dance Revolution, Handsome Poets, De Kraaien en Bombilate. Met twee van deze acts zal 3voor12 Den Haag een (semi-)akoestische sessie opnemen; Supra Naturals en Noisettes. Bij beide sessies bieden we twee mensen de kans samen met een vriend/vriendin aanwezig te zijn. Bovendien krijg je meteen backstage kaarten zodat je ook de rest van de optredens op het festival frontstage kunt bekijken. In totaal geven we dus 4x2 backstage kaarten weg!
 
Wil je kans maken op de backstage kaarten en toegang tot een van de exclusieve sessies? Doe dan mee met onderstaande prijsvraag:
- Wil je naar de sessie van Supra Naturals? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Hoe heet het debuutalbum van Supra Naturals, dat eerder dit jaar verscheen?
- Wil je liever naar de sessie van Noisettes? Geef dan antwoord op deze vraag: Met welk nummer scoorde Noisettes in 2009 een hit in Nederland.
 
Vul uiterlijk woensdag 26 juni het onderstaande formulier in. Vergeet daarbij ook niet je volledige naam (voor- en achternaam) en telefoonnummer te vermelden. De kaarten worden verloot onder de juiste inzendingen.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag