Winnen: vrijkaarten en LP Five Horse Johnson

Maandag 29 juli met Ditch in Musicon

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Amerikaanse bluesrockband Five Horse Johnson, dit weekend ook te zien op Zwarte Cross, treedt maandag 29 juli op in Musicon, Den Haag. ZZ Top, Howlin' Wolf, Captain Beefheart, Black Sabbath zijn enkele van de genregenoten van de Amerikanen. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met Vinyl Grove. 3voor12 Den Haag mag twee mensen blij maken met 2 vrijkaarten en de LP ‘Fat Black Pussycat’ van Five Horse Johnson.

Five Horse Johnson komt uit Toledo, Ohio en wordt in 1995 opgericht. Een jaar later verschijnt debuutalbum ’Blues For Henry’. Inmiddels heeft de band al zeven albums op haar naam staan. De band heeft ook al diverse Europese tours achter de rug met onder andere Clutch (drummer JP Gaster van Clutch heeft ook de laatste twee albums van Five Horse Johnson ingedrumd). SInds 2011 is gitarist Phil Durr (Big Chief, Luder, Giant Brain) een officieel bandlid en heeft Five Horse Johnson twee gitaristen. Als supportact is de Haagse stonerrockband Ditch aangetrokken. De band begon als Kyuss-tributeband maar heeft inmiddels is er ook eigen materiaal.
 
Win vrijkaarten bij 3voor12 Den Haag
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor Five Horse Johnson en Ditch op maandag 29 juli. De twee winnaars krijgen er dan ook de LP ‘Fat Black Pussycat’ uit 1998 bij.  Wat je hiervoor moet doen? Vul onderstaand formulier in en geef antwoord op de volgende vraag: Hoe het het meest recente album van Five Horse Johnson, dat dit jaar uit is gekomen? Vul het formulier uiterlijk 28 juli in. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Five Horse Johnson + support Ditch
Maandag 29 juli @ Musicon
Aanvang: 21.00 uur / Entree: 12 euro (10 euro vvk)