Haagse YouBox Top 5 (week 9) Haagse YouBox Top 5 (week 9)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 9)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. The Light Parade - 'The eye of the storm'
Vorige week presenteerde The Light Parade, de 3voor12 Den Haag Selecteert act van deze maand, de nieuwe videoclip 'The eye of the storm'. Het is een voorproefje van een nog dit jaar te verschijnen nieuwe EP. De video doet het meteen goed in de Haagse YouBox Top 5 en kwam vorige week binnen op nummer 2 en stijgt deze week een plekje naar nummer 1. Lees hier ook het interview dat we met de band hielden.

2. 27 Ways To Win - 'What Else To Think'
De Haagse popmetalband 27 Ways To Win zakt deze week van nummer 1 naar nummer 2. Het album 'What Else To Think' heeft het daarmee twee weken volgehouden als populairste act in de Haagse YouBox. Lees hier ook de recensie van het album.

3. 2562 - 'Enforcers'
De inmiddels in Berlijn wonende Haagse producer Dave Huismans aka 2562 staat deze week met het nummer 'Enforcers' op nummer 3 in de Haagse YouBox Top 5, twee plekken hoger dan vorige week. Het nummer is afkomstig van zijn debuutalbum 'Aerial' uit 2008.

4. A Cure For Gravity - 'Side Effects'
Terug van weggeweest, het album 'Side Effects' van A Cure For Gravity. Het eind 2012 uitgebrachte album kwam na plaatsing meteen op nummer 1 binnen in de Haagse YouBox Top 5 en het album stond uiteindelijk zelfs op nummer 9 in de Top 10 van 2012. Deze week komt het album opnieuw binnen op nummer 4.

5. Jon Tarifa feat. Arman Kanun - 'Next to me'
De nieuwe single van Jon Tarifa samen met Groove Embassy-zanger Arman heet 'Next to me'. Het is na 'So right' en 'Focus' alweer de derde solosingle van Tarifa. Na twee weken zakt de single echter wel twee plaatsen naar nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Kreatones - 'Tapeaway'
- 27 Ways To Win - 'What Else To Think'
- Coral Springs - 'Greetings From Coral Springs'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- The Light Parade - 'The eye of the storm'
- Kreatones - 'A fictional assault'
- Jon Tarifa - 'Next to me'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag