Haagse YouBox Top 5 (week 46)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Magnavox Radio - 'Made To Fly'
Na een korte afwezigheid is Magnavox Radio weer terug in de Haagse YouBox Top 5. En niet op een bescheiden manier, nee gewoon direct op de nummer 1 positie. Afgelopen week is de EP 'Made To Fly' door ons gerecenseerd. Lees hier de EP-recenise.

2. Sven Hammond Soul - Happy People
Nieuw binnen op nummer 2 deze week is Sven Hammond Soul met de videoclip 'Happy People'. Deze week was de band te gast bij radio 538 en speelde naast het nummer ook een cover van Armin van Buurens 'This is what it feels like'. Tevens is Sven Hammond Soul de 'Schijf van 6' op Radio 6.

3. Woot - 'Jump'
Stond pas geleden ineens het oude werk van Atombox bovenaan de Haagse YouBox Top 5, vorige week stond een oud nummer van Woot ineens bovenaan de lijst. De videoclip bij het nummer 'Jump' werd opgenomen als onderdeel van het prijzenpakket van de High School Music Competition. Het nummer is te vinden op de EP '#1'. Deze week zakt de videoclip 2 plaatsen naar de derde plek.

5. Prinsenkind - 'Dansmachine'
Het aanstekelijke 'Dansmachine'  is de tweede videoclip van Prinsenkind (Nik van den Berg), eveneens geproduceerd door San Holo. Eerder werden al de videoclip 'Schiet op' en de EP 'Koninklijke Herrie' uitgebracht. Afgelopen vrijdag 2 november stond Prinsenkind voor het eerst op het podium tijdens BASZ in Paard van Troje.

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.