Haagse YouBox Top 5 (week 4)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Jana - 'To All'
De jonge singer-songwriter Jana uit Delft presenteerde eind vorig jaar haar eerste EP 'To All' in het inmiddels gesloten Speakers. Het is een van de meest recente albums in de Haagse YouBox, en na de zeer lovende recensie kwam de EP meteen binnen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5 waar het album nu al voor de vierde achtereenvolgende week stevig blijft staan.

2. The Levi's - 'Changing Tires'
Behalve Jana kon ook The Levi's onlangs rekenen op een lovende recensie op 3voor12 Den Haag. De Haagse rockers brachten voor het eerst met de huidige bezetting een EP uit. Het vijf nummers tellende schijfje stijgt deze week twee plaatsen naar nummer 2.

3. Villeneuf - 'Great Waste Of Time'
De Leids/Amsterdamse band Villeneuf was afgelopen maandag te zien in het programma De Wereld Draait Door. Het album 'Great Waste Of Time' komt (mede) daardoor nieuw binnen in de Haagse YouBox Top 5 op nummer 3. Lees hier ook de recensie van het album.

5. De Kraaien - 'Ik vind je lekker'
Debuutsingle 'Ik vind je lekker' doet het nog altijd goed in de hitlijsten, al kijken we al met smart uit naar de opvolger. Ook in de Haagse YouBox gaat het nummer goed. Deze week staat 'Ik vind je lekker', net als vorige week, op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Coral Springs - 'Greetings From Coral Springs'
- Villeneuf - 'Great Waste Of Time'
- Jana - 'To All'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- F - 'Future plans'
- RIVE - 'Hip hop junkies'
- Weissmuller - 'Endlessly fall'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.