Haagse YouBox Top 5 (week 39)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Magnavox Radio - 'Made To Fly'
Onlangs kwamen de heren van Magnavox met hun eerste EP 'Made To Fly'. Deze week speelden zij in de Super Markt tijdens de Versafdeling. In deze editie van de Haagse YouBox Top 5 komt de band vanuit het niets binnen op nummer 1.

2. Vince Irie (Offshore) - 'Ik wil jou'
De nieuwe single van Offshore, 'Ik wil jou', werd recentelijk uitgebracht, onder de naam van zanger Vince Irie. De Haagse zanger was toen ook te zien tijdens The Blind Auditions van The Voice of Holland, waarbij hij door ging naar het team van Ali B. Twee weken geleden was Offshore nog te zien op Club 3voor12 Den Haag in het Paardcafé af. 'Ik wil jou' blijft deze week staan op nummer 2.

3. Anouk - 'Wigger'
Ineens was daar de nieuwe single van Anouk. 'Wigger' werd meteen gebombardeerd tot 3FM Megahit. De single kwam binnen op nummer 16 in de Single Top 100 maar is in de tweede week alweer gezakt naar plek 32. In de Haagse YouBox Top 5 stijgt de Haagse zangeres echter door naar nummer 3.

De Haagse hiphopformatie Kern Koppen presenteerde onlangs de tweede single en bijbehorende videoclip van 'De Vier Seizoenen van Kern Koppen'. 'Vliegen zonder vleugels' is afkomstig van de EP 'Zomer Fruit' die vrijdag 30 augustus werd gepresenteerd in Paard van Troje. De videoclip blijft ook deze week staan op de 4e plaats.
 

5. The Light Parade - 'I still care'
Onlangs werd bekend dat de Haagse formatie The Light Parade ermee op houdt. Als afscheid bracht de 3voor12 Den Haag Selecteert act nog wel een nieuwe single en videoclip uit. 'I still care' zakt deze week naar de laatste plaats in de Haagse YouBox Top 5.

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.