Haagse YouBox Top 5 (week 31)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. De Kraaien - 'USbekistan'
Al het materiaal van De Kraaien in de Haagse YouBox wordt goed beluisterd. Singles 'Ik vind je lekker' en 'Pechvogel' behaalden al de nummer 1 positie en vorige week stond de DWDD-versie van 'Leggende gelden' nog hoog in de lijst. Deze week komt de EP 'USBekistan' opnieuw op nummer 1 binnen, vooral dankzij het nummer 'De wout' dat veel beluisterd werd.

2. Woot - 'Son of a'
Recentelijk verscheen de gloednieuwe videoclip van het trio Woot. 'Son of a' van de gelijknamige EP is voorzien van een fijne psychedelische trip als videoclip. Op zaterdag 3 augustus is de band te zien op Schollenpop en in het najaar reist de band door Nederland met de Popronde.

4. Urban Heroes - 'Hot tub'
Urban Heroes staat komend weekend op Schollenpop. Dat verklaart waarom de Haagse Helden nu in de Haagse YouBox Top 5 binnen komen op de vierde plaats met de videoclip 'Hot tub'. Het nummer is afkomstig van het abum 'Back in Town' uit 2012.

5. No Reply - 'Jacky'
Op 14 juni presenteerde No Reply de EP 'Jacky' in de SuperMarkt en was sindsdien niet van de nummer 1 positie in de Haagse YouBox Top 5 te krijgen. De tweede EP van de jonge Haagse rockband No Reply blijkft deze week stationair op nummer 5 staan. Van de avonturen in Frankrijk hield de band een tourverslag bij.

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.