Haagse YouBox Top 5 (week 3)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Jana - 'To All'
De jonge singer-songwriter Jana uit Delft presenteerde eind vorig jaar haar eerste EP 'To All' in het inmiddels gesloten Speakers. Het is een van de meest recente albums in de Haagse YouBox, maar de zeer lovende recensie van twee weken geleden zorgde voor een flinke stijging van de luistercijfers waardoor de EP meteen week binnen kwam op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5 waar het album nu al voor de derde achtereenvolgende week stevig blijft staan.

2. Bombilate - 'Demo'
Het voormalige nummer 1 album van Bombilate is weer terug in de hogere regionen van de Haagse YouBox Top 5. De band werkt momenteel hard aan nieuw materiaal en we kunnen alvast verklappen dat de band op zaterdag 2 maart te zien zal zijn op Club 3voor12 Den Haag.

3. DI-RECT feat. Kern Koppen - 'Say something'
In de Nederlandse hitlijsten kwam de gezamenlijke single van DI-RECT en Kern Koppen niet verder dan de Tipparade, maar in de Haagse YouBox blijft het nummer onverminderd populair. Deze week komt  Say something' opnieuw binnen in de Haagse YouBox Top 5 op nummer 3.

4. The Levi's - 'Changing Tires'
Behalve Jana kon ook The Levi's onlangs rekenen op een lovende recensie op 3voor12 Den Haag. De Haagse rockers brachten voor het eerst met de huidige bezetting een EP uit. Het vijf nummers tellende schijfje zakt deze week twee plaatsen naar nummer 4.

5. De Kraaien - 'Ik vind je lekker'
Debuutsingle 'Ik vind je lekker' is nog steeds stijgende in de hitlijsten en klopt inmiddels al aan bij de top 10 van de Top 40. Ook in de Haagse YouBox gaat het nummer goed. Deze week staat 'Ik vind je lekker', net als vorige week, op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Coral Springs - 'Greetings From Coral Springs'
- Villeneuf - 'Great Waste Of Time'
- Jana - 'To All'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- F - 'Future plans'
- RIVE - 'Hip hop junkies'
- Weissmuller - 'Endlessly fall'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.