Haagse YouBox Top 5 (week 24) Haagse YouBox Top 5 (week 24)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 24)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. De Kraaien - 'Pechvogel'
Eerder deze week kregen de mannen van De Kraaien nog een gouden plaat uitgreikt voor het nummer 'Ik vind je lekker'. Opvolger 'Pechvogel' doet het ondertussen ook al uitstekend. Afgelopen week kwam het nummer nieuw binnen in de Top 40 op nummer 36. In de Haagse YouBox Top 5 blijft het nummer deze week voor de vierde achtereenvolgende week staan op nummer 1.

2. Lyssa - 'The Galaxy Sessions'
Weer terug in de hoogste regionen van de Haagse YouBox Top 5; Lyssa. 'The Galaxy Sessions' was één van de tien best beluisterde albums van 2012 en blijft ook dit jaar veel beluisterd. Het album kwam vorige week dan ook binnen op nummer 2 in de Haagse YouBox Top 5. Deze week blijft het daar stevig staan.

3. Soul Sister Dance Revolution - 'Hold the line'
Terug in de Haagse YouBox Top 5 is de debuutsingle van Soul Sister Dance Revolution; 'Hold the line'. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de videoclip van alweer de vierde single van debuutalbum 'Playground Kids', die bij het nummer 'Soldiers of love'. Deze week staat 'Hold the line' op nummer 3.

4. Bombay Show Pig - 'Fingerprint'
'Fingerprint' is de meest recente videoclip van Bombay Show Pig. Het nummer, afkomstig van het album 'Vulture/Provider', is na 'Sancho panza' en 'Timewaster' de derde single van de band. Deze week zakt het nummer een plekje naar nummer 4 in de Haagse YouBox Top 5. Op 20 juli is de band te zien op Plein Open op het Spuiplein.

5. Naked - 'Watching The Trees'
Het tweede album van Naked, 'Watching The Trees', kwam vorige week nieuw binnen in de Haagse YouBox Top 5. Onlangs speelde de band nog op Kaderock en zaterdag 3 augustus staat Schollenpop op het programma. Deze week staat Naked, net als vorige week, op nummer 5. Lees hier ook de albumrecensie.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Naked - 'Watching The Trees'
- Robin Brock - 'Use At Your Discretion'
- Kreatones - 'Tapeaway'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Roadkill - Land of the dead'
- Jimmy G feat. Shabba - 'Doe de Jimbo'

- Nosoyo - 'Dreck'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag