Haagse YouBox Top 5 (week 13) Haagse YouBox Top 5 (week 13)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 13)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. F - 'Geen fuck om jou'
De kersverse nieuwe single van F, 'Geen fuck om jou', heeft inmiddels al voor heel wat opschudding gezorgd. Een paar uur nadat de videoclip online ging werd het alweer van YouTube afgehaald wegens expliciete content. Inmiddels staat er een gecensureerde versie online. In de Single Top 100 kwam het nummer vorige week binnen op nummer 48. In de Haagse YouBox Top 5 stormt het nummer meteen door naar nummer 1.

2. The Fudge - Live @ Haagse Pop Week 2012
Onlangs kwam de band met het trieste nieuws te stoppen. The Fudge houdt er na 3,5 jaar mee op. De band won onder andere de KoninginneNach Banverkiezing, was te zien op vele festivals en bracht het album 'Morning Comes Again' uit. De band is echter nog niet vergeten en de live registratie van het optreden tijdens de Haagse Pop Week staat deze week op nummer 2.

3. Lyssa - 'The Galaxy Sessions'
Weer terug in de hoogste regionen van de Haagse YouBox Top 5; Lyssa. 'The Galaxy Sessions' was één van de tien best beluisterde albums van 2012 en blijft ook dit jaar veel beluisterd. Het album kwam vorige week dan ook binnen op nummer 2 in de Haagse YouBox Top 5. Deze week zakt het album echter weer een plek naar nummer 3.

4. Supra Naturals - 'Plan 9'
Onlangs presenteerde het Haagse trio Supra Naturals de vierde single van het aankomende debuutalbum 'Wild Education' die vorige week werd gepresenteerd in de SuperMarkt. 'Plan 9' sloeg meteen aan en kwam met stip binnen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5. Deze week zakt het nummer echter naar nummer 4. Lees hier ook het interview met de band.

5. A Cure For Gravity - 'Side Effects'
Het eind 2012 uitgebrachte album 'Side Effects' van A Cure For Gravity kwam na plaatsing meteen op nummer 1 binnen in de Haagse YouBox Top 5 en het album stond uiteindelijk zelfs op nummer 9 in de Top 10 van 2012. Vijf weken terug kwam het album opnieuw binnen in de lijst waarin het vorige week twee plekken zakte naar nummer 5. Daar blijft het deze week staan.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Kreatones - 'Tapeaway'
- 27 Ways To Win - 'What Else To Think'
- Coral Springs - 'Greetings From Coral Springs'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- NiCad - 'For the good'
- F - 'Geen fuck om jou'
- Atlantic Attraction - 'Another one saved'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag