Haagse YouBox Top 5 (week 12) Haagse YouBox Top 5 (week 12)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 12)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Supra Naturals - 'Plan 9'
Onlangs presenteerde het Haagse trio Supra Naturals de vierde single van het aankomende debuutalbum 'Wild Education' dievanavond wordt gepresenteerd in de SuperMarkt. 'Plan 9' slaat meteen aan en kwam vorige week met stip binnen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5. Daar blijft het deze week stevig staan. Lees hier ook het interview met de band.

2. Lyssa - 'The Galaxy Sessions'
Weer terug in de hoogste regionen van de Haagse YouBox Top 5; Lyssa. 'The Galaxy Sessions' was één van de tien best beluisterde albums van 2012 en blijft ook dit jaar veel beluisterd. Het album komt deze week dan ook binnen op nummer 2 in de Haagse YouBox Top 5.

3. A Cure For Gravity - 'Side Effects'
Het eind 2012 uitgebrachte album 'Side Effects' van A Cure For Gravity kwam na plaatsing meteen op nummer 1 binnen in de Haagse YouBox Top 5 en het album stond uiteindelijk zelfs op nummer 9 in de Top 10 van 2012. Drie weken terug kwam het album opnieuw binnen in de lijst waarin het deze week een plekje zakt naar nummer 3.

4. The Light Parade - 'The eye of the storm'
Onlangs presenteerde The Light Parade, de 3voor12 Den Haag Selecteert act van vorige maand, de nieuwe videoclip 'The eye of the storm'. Het is een voorproefje van een nog dit jaar te verschijnen nieuwe EP. De video deed het meteen goed in de Haagse YouBox Top 5 en behaalde zelfs de nummer 1 positie. Deze week zakt de videoclip echter opnieuw een plek, naar nummer 3. Lees hier ook het interview en bekijk hier de videoreportage.

5. Soul Sister Dance Revolution- 'Hearts'
Nog een paar weken geduld, dan komt het langverwachte debuutalbum van Soul Sister Dance Revolution, 'Playground Kids', uit. Deze wordt op donderdag 4 april gepresenteerd in de SuperMarkt. De meest recente videoclip van de band, 'Hearts', komt ondertussen nieuw binnen in de Haagse YouBox Top 5, op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Kreatones - 'Tapeaway'
- 27 Ways To Win - 'What Else To Think'
- Coral Springs - 'Greetings From Coral Springs'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- F - 'Geen fuck om jou'
- Atlantic Attraction - 'Another one saved'
- Supra Naturals - 'Plan 9'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag