Haagse YouBox Top 5 (week 11) Haagse YouBox Top 5 (week 11)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 11)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Supra Naturals - 'Plan 9'
Eerder deze week presenteerde het Haagse trio Supra Naturals de vierde single van het aankomende debuutalbum 'Wild Education' die op 22 maart wordt gepresenteerd in de SuperMarkt. 'Plan 9' slaat meteen aan en komt deze week met stip binnen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5.

2. A Cure For Gravity - 'Side Effects'
Terug van weggeweest, het album 'Side Effects' van A Cure For Gravity. Het eind 2012 uitgebrachte album kwam na plaatsing meteen op nummer 1 binnen in de Haagse YouBox Top 5 en het album stond uiteindelijk zelfs op nummer 9 in de Top 10 van 2012. Twee weken terug kwam het album opnieuw binnen op nummer 4 en steeg het een week later naar nummer 2 waar het deze week blijft staan.

3. The Light Parade - 'The eye of the storm'
Onlangs presenteerde The Light Parade, de 3voor12 Den Haag Selecteert act van vorige maand, de nieuwe videoclip 'The eye of the storm'. Het is een voorproefje van een nog dit jaar te verschijnen nieuwe EP. De video deed het meteen goed in de Haagse YouBox Top 5 en behaalde zelfs de nummer 1 positie. Deze week zakt de videoclip echter naar nummer 3. Lees hier ook het interview en bekijk hier de videoreportage.

4. When Logic Fails - 'A Countdown To Infinity'
De recensie van het album op 3voor12 Den Haag was gematigd, maar het weerhield veel mensen er niet van het album te beluisteren. Het zorgt ervoor dat het album van het half Haagse danceduo deze week binnen komt op nummer 4 in de Haagse YouBox Top 5.

5. Henk & Melle - 'Rootnoot'
Een opvallende nieuwe binnenkomer deze week. Op nummer 5 staat het album 'Rootnoot' van Henk Koorn (Hallo Venray) en Melle de Boer (Smutfish). Het album stamt uit 2011. De formatie speelde onder andere tijdens de Haagse Pop Week en op Crossing Border.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Kreatones - 'Tapeaway'
- 27 Ways To Win - 'What Else To Think'
- Coral Springs - 'Greetings From Coral Springs'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Tarzan’s My Daddy - ‘Caged’
- Mashed-Up - ‘Inside of me’
Dead Market - ‘Kill confirmed’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag