Haagse YouBox Top 5 (week 10) Haagse YouBox Top 5 (week 10)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 10)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. The Light Parade - 'The eye of the storm'
Onlangs presenteerde The Light Parade, de 3voor12 Den Haag Selecteert act van vorige maand, de nieuwe videoclip 'The eye of the storm'. Het is een voorproefje van een nog dit jaar te verschijnen nieuwe EP. De video deed het meteen goed in de Haagse YouBox Top 5 en kwam binnen op nummer 2 en steeg vorige week een plekje naar nummer 1. Daar staat het deze week weer. Lees hier ook het interview dat we met de band hielden.

2. A Cure For Gravity - 'Side Effects'
Terug van weggeweest, het album 'Side Effects' van A Cure For Gravity. Het eind 2012 uitgebrachte album kwam na plaatsing meteen op nummer 1 binnen in de Haagse YouBox Top 5 en het album stond uiteindelijk zelfs op nummer 9 in de Top 10 van 2012. Vorige week kwam het album opnieuw binnen op nummer 4 en stijgt deze week door naar nummer 2. Vanavond is de band te zien tijdens The Hague Bandstand in het Koorenhuis.

3. 2562 - 'Enforcers'
De inmiddels in Berlijn wonende Haagse producer Dave Huismans aka 2562 stond vorige week met het nummer 'Enforcers' op nummer 3 in de Haagse YouBox Top 5, twee plekken hoger dan de week daarvoor. Deze week blijft het nummer daar stevig staan. 'Enforcers' is afkomstig van zijn debuutalbum 'Aerial' uit 2008.

4. 27 Ways To Win - 'What Else To Think'
De Haagse popmetalband 27 Ways To Win zakte vorige week van nummer 1 naar nummer 2. Het album 'What Else To Think' heeft het daarmee twee weken volgehouden als populairste act in de Haagse YouBox. Deze week zakt het album verder weg naar nummer 4. Lees hier ook de recensie van het album.

5. Supra Naturals - 'Outlawed'
Binnenkort komt het debuutalbum van de Haagse danceformatie Supra Naturals uit. Tot die tijd moeten we het nog even doen met het 'oude' materiaal, waaronder de videoclip van 'Outlawed'. Het nummer komt deze week binnen op nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5. De presentatie van 'Wild Education' vindt op 22 maart plaats in de SuperMarkt

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Kreatones - 'Tapeaway'
- 27 Ways To Win - 'What Else To Think'
- Coral Springs - 'Greetings From Coral Springs'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Tarzan’s My Daddy - ‘Caged’
- Mashed-Up - ‘Inside of me’
Dead Market - ‘Kill confirmed’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag