Bombay Show Pig lanceert nieuwe EP

Vrijdag 1 maart in de Lomography Gallery Store

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op 8 maart vertrekt Bombay Show Pig naar Amerika voor een korte tour waarbij onder andere South By Southwest wordt aangedaan en op dit moment is de band te vinden in Frankrijk. Toch heeft de band nog tijd gevonden om een nieuwe EP te lanceren. Dit wordt aanstaande vrijdag 1 maart gedaan in de Lomography Gallery Store in Amsterdam met op de hoes de winnende foto van de DUO rumble van Lomography.

De presentatie is onderdeel van een fotowedstrijd waarbij mensen lomography foto’s van duo’s in konden sturen. Al eerder kozen Linda en Mathias van Bombay Show Pig de vijftig beste foto’s. Deze worden allemaal als één grote expo op het analoge feestje tentoongesteld. De lomograaf van de winnende foto krijgt deze avond extra aandacht en als eerste de nieuwe EP overhandigd met zijn of haar eigen foto op de cover. Bovendien wordt ook de nieuwe videoclip ‘Making friends (Baskerville remix)’, helemaal geschoten met de LomoKino, voor het eerst getoond.
 
De EP-presentatie vindt plaats op vrijdag 1 maart vanaf 20.00 uur in de Lomography Gallery Store in Amsterdam. De entree is gratis.