Speel jij op het nieuwe festival Het Geluid van Loosduinen?

Talentenjacht voor iedereen met een link met Loosduinen

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op zaterdag 14 september vindt in het centrum van Loosduinen het gratis muziekevenement Het Geluid van Loosduinen plaats. Naast bands als Splendid, Postmen en The Clarks is er ook ruimte voor nieuw talent. Onder de noemer ‘Het Talent van Loosduinen’ gaat het Haags Pop Centrum in samenwerking met bibliotheek Loosduinen en stadsdeelkantoor Loosduinen op zoek naar de beste act met een link met Loosduinen.

Iedere singer-songwriter, dichter, rapper of muzikant (alleen of in een band) met een link met Loosduinen kan zich aanmelden voor deelname aan de talentenjacht Het Talent van Loosduinen. Je maakt dan kans op een plaatsje op één van de festivalpodia op 14 september en daarnaast krijgen de winnaar en de tweede plaats een HPC-coachingspakket aangeboden. Je kunt je tot 24 augustus opgeven per email via geluidvanloosduinen@haagspopcentrum.nl. De inzending moet bestaat uit een mp3 of video (of link daar naartoe), een foto en een korte beschrijving van de act. Vermeld ook wat de link is met Loosduinen! De voorrondes vinden plaats in bibliotheek Loosduinen en het Haags Pop podium op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus. De jury bestaat uit professionals uit de Haagse muziekscene.

Het Geluid van Loosduinen

Tijdens het nieuwe gratis muzikevenement Het Geluid van Loosduinen treden op azateradg 14 september bands op als L’Chaim, Splendid, Livin’ Blues Xperience, Vuigtuig, Kasba en Postmen. Met een uitgebreid programma op twee binnenlocaties en een buitenpodium op het Loosduinse Hoofdplein hoopt de organisatie Loosduinen steviger op de culturele kaart te zetten.
 

Kijk voor het volledige programma op www.geluidvanloosduinen.nl