Winnen: kaarten en album The Urban Voodoo Machine Winnen: kaarten en album The Urban Voodoo Machine

Vrijdag 26 april in het Paard van Troje

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: kaarten en album The Urban Voodoo Machine

Vrijdag 26 april in het Paard van Troje

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Als een band haar muziekstijl omschrijft als "Bourbon soaked gypsy blues bop 'n' stroll" belooft dat een spannende avond te worden. Het in Londen gevestigde The Urban Voodoo Machine heeft onder andere al optredens op Glastonbury en Into The Great Wide Open op het cv staan en deze week is de band weer terug in Nederland. Op vrijdag 26 april treedt de formatie op in het Paard van Troje en 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg. Bovendien krijg je er ook nog het album bij.

The Urban Voodoo Machine is geïnspireerd door de sfeer en geest van het ouderwetse circus, en dat is te horen. De band switcht moeiteloos van opzwepende hoempapa's tot zware, soms bijna kolderieke treurmarsen. Naast de traditionele gitaar-piano-drums-bas combinatie, kan deze groep ook prima uit de voeten met viool, trompet, banjo, wasbord, contrabas, gong, mandoline, accordeon, mondharmonica, saxofoon, tuba en de sousafoon. In Londen en omstreden is de band bekend van de bonte "Gypsy Hotel"-avonden, een clubavond waarbij vaak de band zelf te zien is, maar waar ook vooral obscure gipsy en rock ‘n’ roll bands naar afreizen.
 
Gratis naar The Urban Voodoo Machine?
3voor12 Den Haag geeft 3x2 vrijkaarten weg voor het concert van The Urban Voodoo Machine op vrijdag 26 april in het Paard van Troje. De gelukkige winnaars krijgen er meteen een exemplaar van het album ‘In Black 'n' Red’ bij. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Op welk Waddeneiland vindt Into The Great Wide Open plaats, waar The Urban Voodoo Machine afgelopen zomer speelde? Vul uiterlijk vrijdag 26 april om 13.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op het album en de vrijkaarten.
 
The Urban Voodoo Machine
Vrijdag 26 april @ Paard van Troje
Aanvang: 20.30 uur (19.30 uur zaal open)
Entree: 10 euro (excl. servicekosten)
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag