Winnen: album en kaarten voor Sir Yes Sir Winnen: album en kaarten voor Sir Yes Sir

Samen met Atlantic Attraction in de SuperMarkt

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: album en kaarten voor Sir Yes Sir

Samen met Atlantic Attraction in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Afgelopen weekend presenteerde de deels Haagse band Atlantic Attraction nog de nieuwe EP ‘Home’ in een uitverkochte Qbus. Aankomend weekend staat de band opnieuw op de planken, dan in het voorprogramma van de Nederlands/Belgische band Sir Yes Sir in de SuperMarkt. 3voor12 Den Haag geeft niet alleen vrijkaarten weg voor het concert op zaterdag 13 april, maar doet er ook het album van Sir Yes Sir bij.

Sir Yes Sir is het geesteskind van Tijs Delbeke, een Antwerpse multi-instrumentalist en muzikale veelvraat die zijn muzikale sporen verdiend heeft bij onder andere dEUS, Dez Mona en Mauro Pawlowski. De band sloot in het voorjaar 2012 een overeenkomst met EMI Music Belgium. In augustus trokken ze met producer Jo Francken naar de La Chapelle Studio’s om te werken aan hun debuutalbum ‘We Should Talk’ dat in februari werd uitgebracht. Het resultaat; gedurfde songs, doordachte teksten, slimme gitaarriffs en vuile synths.
 
De in 2010 opgerichte band Atlantic Attraction is geïnspireerd door bands als Airship, Death Cab For Cutie, The Boxer Rebellion en Bombay Bicycle Club. De 3voor12 Den Haag Selecteert act won in 2012 de Grote Prijs van Zuid-Holland en dook eerder dit jaar de studio in met producer Sander Rozeboom met als resultaat de EP ‘Home’ die vrijdag 5 april werd gepresenteerd. De eerste single van de EP, ‘Another one saved’, is inmiddels ook al uit.
 
Gratis naar Sir Yes Sir en Atlantic Attraction?
3voor12 Den Haag geeft 2 vrijkaarten weg voor het optreden van Sir Yes Sir met voorprogramma Atlantic Attraction in de SuperMarkt. De gelukkige winnaar krijgt er meteen een exemplaar van het album ‘We Should Talk’ van Sir Yes Sir bij. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de eerste single, afkomstig van het debuutalbum van Sir Yes Sir? Vul uiterlijk vrijdag 12 april om 13.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op het album en de vrijkaarten.
 
Sir Yes Sir + Atlantic Attraction
Zaterdag 13 april @ De SuperMarkt
Aanvang: 21.00 uur (20.30 uur deur open)
Entree: 6 euro (excl. servicekosten)
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag