Vanavond de Versafdeling met Neighbour Neighbour Vanavond de Versafdeling met Neighbour Neighbour

En ook The Gypsy Liars en Rebel Rambler

, redactie 3voor12 Den Haag

Vanavond de Versafdeling met Neighbour Neighbour

En ook The Gypsy Liars en Rebel Rambler

redactie 3voor12 Den Haag ,

Het tweede seizoen van de Versafdeling zit er al weer bijna op en vanavond, woensdag 24 april, is er de op een na laatste editie. Tijdens deze twee keer per maand georganiseerde avond presenteren de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag gezamenlijk nieuw en minder nieuw talent uit de regio. De SuperMarkt programmeert hierbij steeds twee acts, de derde wordt door 3voor12 Den Haag uitgekozen. Tijdens de editie 32e editie staan Rebel Rambler, The Gypsy Liars en 3voor12 Den Haag Selecteert act Neighbour Neighbour op het programma.

21.15 uur The Gypsy Liars
The Gypsy Liars is in 2012 geformeerd op de Herman Brood Academie en laat zich inspireren door bands als The Dead Weather en Jefferson Airplane. Tijdens het eerste optreden van deze 5-koppige band in Ekko, Utrecht, wist groep het publiek in te pakken met een energieke performance waar 70’s psychedelische rock de boventoon voert. Voeg daar opzwepende nummers, de juiste beheersing van de instrumenten en een dosis podiumervaring aan toe en The Gypsy Liars is klaar om ook bij de rest van de wereld de heupen te laten bewegen.
 
22.00 uur Rebel Rambler
Rebel Rambler is een rockband uit Den Haag. De band wordt beïnvloed door 60’s, 70’s maar ook moderne (hard)rock. Na de start in 2011 als een band van Ready 2 Play, zijn de overige bandleden na een half jaar als viermansformatie verder gegaan. Het laatste half jaar hebben zij zich ontwikkeld tot een energieke no-nonsense rockband. Binnenkort duiken ze dan ook de studio in om de eerste demo’s op te gaan nemen.
 
22.45 uur Neighbour Neighbour 
Onder de naam So What hengelde de band 50.000 dollar binnen via Sellaband en werd het album ‘Tiptoes’ opgenomen. Die tijden zijn echter voorbij en de band gaat tegenwoordig, nog altijd in dezelfde bezetting, door het leven als Neighbour Neighbour. Muzikaal gegroeid en als band nog even hecht zag deze nieuwe band halverwege 2012 het levenslicht. Optredens op de Haagse Pop Week en het HPC Winterfest volgden. Neighbour Neighbour maakt catchy popsongs in een indiejasje. Onlangs dook de band de studio in voor de opnames van een nieuwe EP die dit jaar nog het levenslicht zal zien.
 
De Versafdeling #32
Met Rebel Rambler, The Gypsy Liars en Neighbour Neighbour
Woensdag 24 april @ SuperMarkt
Aanvang: 21.00 uur / gratis entree
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag