Soul Sister Dance Revolution vanavond in De Wereld Draait Door

Vanaf 19.30 uur op Nederland 3

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Haagse rockband Soul Sister Dance Revolution gaat hard! Het vijftal werd al verkozen tot 3FM Serious Talent, bracht inmiddels al drie singles uit en eerder deze maand werd debuutalbum ‘Playground Kids’ gepresenteerd in een uitverkochte SuperMarkt. Bovendien maken de Sisters ook nog eens kans om donderdagavond de 3FM Award voor Beste Artiest Rock mee naar Den Haag terug te nemen. Dan missen er nog maar een paar dingen op het cv; zoals Lowlands en De Wereld Draait Door. Die tweede wordt vanavond afgevinkt.

Soul Sister Dance Revolution bestaat uit Thomas van der Want, Laszlo Barz, Jelger Durieux, Michael Baumgarten en Camiel Meiresonne. Het album werd opgenomen in de Haagse Basement Studio onder bezielende leiding van Bas van Wageningen die het album ook uitbracht op zijn eigen label Homebass. Op maandag 29 april is Soul Sister Dance Revolution te zien tijdens het Life I Live Festival op het Kerkplein in Den Haag.
 
Vanavond speelt Soul Sister Dance Revolution live in de uitzending van De Wereld Draait Door, vanaf 19.30 uur te zien op Nederland 3. Bekijk de opnamen hieronder terug.