Bombay Show Pig, Soul Sister Dance Revolution, Torus en Filosofische Stilte naar The Great Escape Bombay Show Pig, Soul Sister Dance Revolution, Torus en Filosofische Stilte naar The Great Escape

Music City The Hague op showcase festival Brighton

, Redactie 3voor12 Den Haag

Bombay Show Pig, Soul Sister Dance Revolution, Torus en Filosofische Stilte naar The Great Escape

Music City The Hague op showcase festival Brighton

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Vier Haagse acts zullen tussen 16 en 18 mei Den Haag vertegenwoordigen op het Engelse showcase festival The Great Escape in Brighton. Bombay Show Pig, Soul Sister Dance Revolution, Torus en Filosofische Stilte zullen verschillende showcases geven op het festival. De showcase is een initiatief van de Gemeente Den Haag in samenwerking met AT Events en The Hague Music Export.

The Great Escape is een van de belangrijkste showcase festivals van Europa waarbij nieuwe acts, boekers, professionals en andere belanghebbenden uit de muziekindustrie zich jaarlijks verzamelen op dit steeds groter wordende festival. Na het Reeperbahn Festival (september 2012) in Hamburg is Music City The Hague nu in Brighton te vinden. De showcases op het Duitse festival resulteerden in een Duitse platendeal bij Robot Robot Records en clubtour door Duitsland voor DI-RECT en Duitse platendeal bij Pop-Up Records en Duitse tour voor Bombay Show Pig.
 
Op donderdagmiddag 16 mei zijn Soul Sister Dance Revolution, Bombay Show Pig en Filosofische Stilte vanaf 12.00 uur te zien in het Queens Hotel aan de boulevard van Brighton. Die avond geeft Bombay Show Pig om 20.30 uur op dezelfde locatie een tweede optreden. Op vrijdag 17 mei geeft Torus een optreden in de Brighthelm om 01.30 uur. Soul Sister Dance Revolution is te zien in de nacht van zaterdag 18 mei om 00.45 uur in Stick Mike’s Frog Bar. Diezelfde nacht staat Filosofische Stilte om 02.00 uur in de Green Door Store.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag