Beef opent seizoen bij Strandpaviljoen Zuid Beef opent seizoen bij Strandpaviljoen Zuid

Win kaarten bij 3voor12 Den Haag

, Redactie 3voor12 Den Haag

Beef opent seizoen bij Strandpaviljoen Zuid

Win kaarten bij 3voor12 Den Haag

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De meeste strandtenten zijn al een paar weken open, maar van strandweer konden we tot nu toe nog niet echt spreken. Nu het kwik komend weekend eindelijk weer eens boven de 20 graden uit gaat komen, zijn we meteen weer in de stemming voor leuke strandfeestjes. Eén van die strandfeesten vindt plaats op zaterdag 20 april bij Strandpaviljoen Zuid. Daar treden Beef, Offshore en DJ Paullie op tijdens het officiële openingsfeest. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

De Eindhovense reggaeband Beef behaalde de afgelopen tien jaar successen met optredens op Pinkpop, Lowlands en het winnen van een Zilveren Harp in 2003. Na een adempauze van drie jaar beleefde de band afgelopen zomer tijdens Zwarte Cross weer zijn rentree. Van rock naar reggae, van rocksteady naar ska, alle nummers zijn even dansbaar. Ook de reggae/rockband Offshore bestaat uit een talentvol  gezelschap. Met een multiculturele achtergrond dat bestaat uit een Arubaanse zanger, Israëlische pianist, Nederlandse drummer en saxofonist, Indiase bassist en een Arubaanse gitarist heeft Offshore ook nog eens een hele diverse bezetting. Tenslotte zorgt DJ Paullie voor een feel good sfeer met groovende hangmatpop tot ultieme bangers.
 
Gratis naar openingsfeest Strandpaviljoen Zuid?
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor de officiële opening van Strandpaviljoen Zuid met optredens van Beef, Offshore en DJ Paullie. Wat je hiervoor moet doen? Vul onderstaand formulier in en geef antwoord op de volgende vraag: Van welk Krezip-nummer maakte Beef een reggaeversie?
 
Opening Strandpaviljoen Zuid
Met Beef, Offshore en DJ Paullie
Zaterdag 20 april 2013 vanaf 21.00 uur
Entree: 15 euro
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag