Vanavond de Versafdeling met DropmiX

Met ook The Hague Blues Orchestra en Midnight Motel in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het derde seizoen van 3voor12 Den Haag Selecteert is in volle gang en vanavond, woensdag 27 november, is er weer een nieuwe editie van de Versafdeling met de 3voor12 Den Haag Selecteert act van deze maand; DropmiX. Tijdens deze twee keer per maand georganiseerde avond presenteren de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag gezamenlijk nieuw en minder nieuw talent uit de regio. Behalve DropmiX staan vanavond ook The Hague Blues Orchestra en Midnight Motel op het programma.

21.15-21.45 uur The Hague Blues Orchestra
The Hague Blues Orchestra is een band uit Den Haag die een mix van blues, garage rock, rock en rock n' roll speelt. Met Pepijn Kops op gitaar, Edo Storm op gitaar/zang/mondharmonica en Robbie Doorman op drums spelen zij zowel eigen nummers als covers.
 
22.00-22.30 uur Midnight Motel
Midnight Motel staat garant voor een stevige bak rock met een rauw randje waarbij zelfs special effects niet worden geschuwd. Door de jaren heen heeft de band een eigen sound ontwikkeld met als resultaat een stevige rockset met een sterk variërend repertoire. Ook wordt er regelmatig een beroep gedaan op scheurende gitaarsolo’s om de songs naar een climax te brengen.
 
22.45-23.15 uur DropmiX
De Haagse live drum’n bass/dubstepband DropmiX ontstaat in 2011 met producersduo David Uijterlinde (Starcatcher) en Julius Nieuwenhuizen Segaar. Inmiddels is de formatie uitgebreid met een handvol muzikanten en vocalisten. Slopende bassen, beukende beats en een energieke live-performance zijn hierbij de ingrediënten. De band behaalde de finale van de voorrondes voor Parkpop, stond op Club 3voor12 Den Haag en tourt momenteel door Nederland met de Popronde. Eerder dit jaar werd ook de eerste EP ‘First Bass’ uitgebracht.
 
De Versafdeling #40
Met DropmiX, The Hague Blues Orchestra en Midnight Motel
Woensdag 27 november @ SuperMarkt
Aanvang: 21.00  uur / gratis entree