Vanavond: het 10 jaar 3voor12 Den Haag jubileumfeest

3voor12 Den Haag jubileumfeest ook te zien via live stream

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Nog een paar uur en dan is het zo ver; het 10 jaar 3voor12 Den Haag jubileumfeest in PIP (Bink36, Binckhorstlaan 36). Om 20.00 uur gaat het feestgedruis van start met optredens van onder andere Supra Naturals, Offshore, Neighbour Neighbour, Pop Up Animal Kids, FilosofischeStilte, Kinderen van Den Haag, Ed Struijlaart, Vanderbuyst, Rät N FrikK, Woot, Jimmy G, Cooper en Mama Franko op het programma. Daarnaast hebben we ook nog een heuse surprise act op de planning staan.

Presentatoren 10 jaar 3voor12 Den Haag
Geen feestje zonder een team aan toffe presentatoren! En daarom hebben we een goed blik opengetrokken. In PIP Club is de presentatie in handen van Mink Pinster van Jam de la Crème TV. Het Veranda-podium wordt gepresenteerd door Guus van der Steen van Kern Koppen. In de Tent wordt je opgevangen door onze eigen Judith Laanen (bekend van de Parkpop-reportages) en Colin Hoogendijk (tevens de presentator van de Club 3voor12 Den Haag avonden). De Spiegelzaal tot slot wordt gehost door Detlef Villerius (drummer Spider Rico, Jam de la Crème TV) en Robin Brock (Golden Oldies).
 
Opening door wethouder
Het 10 jaar 3voor12 Den Haag jubileumfeest en de Haagse Pop Week worden vrijdagavond geopend door wethouder Marjolein de Jong (Cultuur en Citymarketing). Het officiële gedeelte vindt plaats om 20.25 uur in PIP Club, waarna het jubileumfeest van start gaat met het optreden van Pop Up Animal Kids.
 
Live stream jubileumfeest
Kun je nu echt niet bij het jubileumfeest aanwezig zijn, maar wil je er toch iets van mee krijgen? Dan hebben we de oplossing voor je. Met dank aan Atinet wordt de gehele avond live gestreamd. Deze live stream is hier te bekijken.
 
Surprise act
We hebben vanavond ook nog een surprise act voor iedereen in petto. Wie dat is/zijn vertellen we natuurlijk niet. Aan hints doen we ook niet. We kunnen alleen maar aanraden het niet te missen! Wil je weten wat er gaat gebeuren? Zorg dat je om 23.25 uur in de Spiegelzaal bent.
 
10 jaar 3voor12 Den Haag
Vrijdag 18 oktober 2013 @ PIP
Met: Atlantic Attraction, Charly & Gallus, Cooper, Cult of the Secret Samurai, Dagga Dagga, Dyzack, Ed Struijlaart, F, FilosofischeStilte, Jana, Jimmy G, Kinderen van Den Haag, Knotwilg, Loyu, Mama Franko, Neighbour Neighbour, NiCad, Offshore, Organisms, Pop Up Animal Kids, Rät N FrikK, Supra Naturals, Tech Chic Design, Templo Diez, Vanderbuyst, Vinny en Woot
Tijd: 20.00 - 04.00 uur
Entree: 5 euro (excl. 1,50 servicekosten) / 8 euro aan de deur

Tickets zijn hier te koop!