Winnen: vrijkaarten Haagse Iconen II met DI-RECT en Barry Hay Flying V’s

Woensdag 31 oktober in het Paard van Troje

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het eind vorige week ingezette jubileumfeest in verband met het 40-jarig bestaan van het Paard van Troje dendert in volle kracht voort. Op woensdag 31 oktober staat het tweede deel van Haagse Iconen gepland met op het programma optredens van DI-RECT en Barry Hay Flying V’s. Een dubbelconcert die je niet wilt missen natuurlijk, en daarom geeft 3voor12 Den Haag maar liefst 10x2 vrijkaarten weg voor deze avond.

Barry Hay is dit jaar gestart met zijn nieuwe band Barry Hay Flying V’s, bestaande uit een club van vier jonge muzikanten en Barry zelf op kop. Met Golden Earring heeft hij wereldwijd miljoenen albums verkocht en genoot in de jaren zeventig en tachtig een internationale sterrenstatus. Ondanks dat hij zijn hart nog altijd bij de Golden Earring heeft liggen,  zal hij nu dus ook solo langs alle festivals gaan. Barry Hay Flying V’s  speelt de grootste hits van de Golden Earring, maar ook verschillende originele covers en zelfs een aantal eigen liedjes. De Haagse rockband DI-RECT is sinds de oprichting al kind aan huis bij Paard van Troje en wist keer op keer de zaal weer helemaal mee te krijgen. In de nieuwe formatie met zanger Marcel Veenendaal heeft de band inmiddels al twee albums uitgebracht. Tot slot is ook de Haagse singer-songwriter Sam Holden (momenteel deelnemer aan The Voice Of Holland) toegevoegd aan het programma.
 
Winnen vrijkaarten voor Haagse Iconen II
3voor12 Den Haag geeft 10x2 vrijkaarten weg voor Haagse Iconen II met DI-RECT, Barry Hay Flying V’s en Sam Holden. Wat je daarvoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: van welk nummer van DI-RECT werd onlangs een stop motion videoclip uitgebracht? Stuur je antwoord uiterlijk dinsdag 30 oktober voor 13.00 uur naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Haagse Iconen II @ Paard van Troje
Met DI-RECT, Barry Hay Flying V’s en Sam Holden
Woensdag 31 oktober 2012
Aanvang: 20.30 uur / entree: 20 euro