Morgenavond: de Versafdeling met Cult of the Secret Samurai

En ook MC Hank en Mercury Winter

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het tweede seizoen van de Versafdeling is in volle gang en ook morgenavond, woensdag 28 november, is er weer een nieuwe editie. Tijdens deze twee keer per maand georganiseerde avond presenteren de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag gezamenlijk nieuw en minder nieuw talent uit de regio. De SuperMarkt programmeert hierbij steeds twee acts, de derde is een van de 3voor12 Den Haag Selecteert acts van die maand. Tijdens deze editie staan Cult of the Secret Samurai, MC Hank en Mercury Winter op het programma.

21.15 uur Mercury Winter
Vijf mannen die graag hun passie voor muziek met de mens delen, dat is Mercury Winter. Ondanks de verschillende muzikale achtergronden, weten deze muzikanten toch een geheel te vormen. Met hun mix van verschillende stijlen weet deze vijfkoppige band een breed scala aan mensen te boeien.
 
22.00 uur MC Hank
MC Hank is een punkrockband die zo energiek en enthousiast speelt als het maar kan, begeleid door vrolijke melodieën met een uptempo beat. Ze nemen graag de maatschappij op de hak en dit is goed te horen in hun nieuwe EP: 'Never Trust A God Who Doesn't Dance'. Live maakt deze band er dan ook vooral een groot feest van.
 
22.45 uur Cult of the Secret Samurai
Cult of the Secret Samurai was te zien tijdens de Haagse Pop Week en stond al eerder op een editie van Club 3voor12 Den Haag. Het viertal met als nationaliteiten IJslands, Duits en Nederland maakt elctro-pop met een bezetting van DJ, gitarist, zangeres en saxofonist. Het ene moment maakt Cult of the Secret Samurai heerlijke luistermuziek om bij weg te dromen om het volgende moment weer dusdanig dansbaar uit de hoek te komen dat stilstaan niet meer mogelijk is. Dan doen de bandleden zelf ook niet overigens, want de gitarist wil nog wel eens het publiek inspringen voor een dansje.
 
De Versafdeling
Woensdag 28 november @ SuperMarkt
Aanvang: 21.00 uur / gratis entree