Your Stage Festival 2012; culturele ontmoetingsplek

Vierde editie op dinsdag 22 mei

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Morgenochtend, dinsdag 22 mei, gaat om 10.00 uur de vierde editie van het Your Stage Festival van start. Het festival is bedoeld voor jongeren van 14 tot en met 21 jaar en biedt naast een uitgebreid programma met muziek, dans, comedy en theater, is er ook een uitgebreide culturele informatiemarkt. Het festival vindt plaats op het Leeghwaterplein in Den Haag en is gratis toegankelijk.

Op het programma van Your Stage staan onder andere de Your Stage Talents zelf. Deze groep van zo’n vijftig jongeren zijn zeven dagen door professionals gecoacht om het beste uit zichzelf te halen. Dans, muziek en theater worden hierbij gecombineerd. Op de twee podia zijn er daarnaast ook optredens van H3C Breakdance Battle, Nafsi Acrobats, New Dutch Academy, Urban Roots & Rose, Kern Koppen, MOVES! Dance Warehouse, Fa Fa International Showdance, Vinny en Diana Meijer ShowBizz Academy. Je vindt hier alles van rap tot klassieke muziek en van showdance tot acrobatiek uit Kenia.

Daarnaast is er ook een uitgebreide culturele informatiemarkt waar kennis gemaakt kan worden met het MBO en HBO-kunstonderwijs, opleidingen die raakvlakken hebben met de cultuursector en diverse culturele instellingen. In het gebouw van ROC Mondriaan naast het festivalterrein is van 16.00 tot 20.00 uur een ‘Mondriaan Markt’ voor info over alle opleidingen. Daarnaast zijn er tenten van waar uit diverse (nationale) culturele instellingen en culturele beroepsopleidingen activiteiten organiseren.

Your Stage Festival 2012
Dinsdag 22 mei @ Leeghwaterplein, Den Haag
Van 10.00 tot 17.00 uur / gratis entree