Winnen: vrijkaarten Walk The Line Festival

Derde editie op 11 en 12 mei

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Nog iets meer dan een week en dan gaat de derde editie van het Walk The Line Festival weer van start. Dat betekent twee dagen lang (vrijdag 11 en zaterdag 12 mei) zo’n 50 optredende acts op zeven podia (Paard van Troje grote en kleine zaal, SuperMarkt, Zwarte Ruiter, Nutshuis, Humanity House en Paardcafé). 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg voor het festival.

Ook dit jaar staan er weer veel nieuwe, voor veel mensen onbekende, acts op het programma. Aangevuld met enkele meer bekende en gevestigde namen. Op het programma staan onder andere optredens van Bombay Bicycle Club, Zombie Nation, Moss, Pulled Apart By Horses, Willy Moon, Com Truise, POND, The Hickey Underworld, Foreign Beggars en You Say France & I Whistle. Op donderdag 10 mei zal e rook weer een preview zijn van het festival, en op vrijdag en zaterdag overdag kun je ook bij het buitenpodium op de Grote Markt terecht voor verschillende optredens van Walk The Line acts.

Win vrijkaarten voor Walk The Line
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten voor een festivaldag naar keuze weg. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Eén van de bands op het programma is de Nederlandse formatie Moss, hoe heet het album dat de band eerder dit jaar uitbracht? Mail je antwoord uiterlijk woensdag 9 mei naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

Walk The Line Festival 2012
Vrijdag 11 en zaterdag 12 mei 2012
Aanvang: 19.00 uur
Entree: 25 euro per dag (40 euro passe partout)