Haagse elektronische undergroundscene verzameld in Pip

En 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Pip, op de Bink36, heeft aanstaande zaterdag 26 mei een veelbelovend feestje op het programma staan. De Nooduitgang, zoals de avond getiteld is, staat namelijk volledig in het teken van de Haagse electro-scene. Bunker Records, Creme Organization en Godspill presenteren samen met Pip de crème de la crème van de Haagse electro en het is knap dat iedereen een gaatje in de agenda had.

“Sinds jaar en dag is de Haagse elektronische underground scene internationaal bekend en gerespecteerd en touren de exponenten ervan non-stop over de hele wereld. Maar helaas merk je daar in Den Haag zelf dan meestal weer niet zoveel van”, aldus de organisatie van de Nooduitgang. We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen en hoog tijd om daar verandering in te brengen. Op de drie binnen- en buitenpodia kun je de beste house, techno en electro verwachten met extra speciale aankleding van Godspill, BAKK en Lichtjes. Op het programma staan gevestigde namen als Legowelt, Orgue Electronique, David Vunk, DJ TLR, Mark Du Mosch, Shitcluster en Mr. Pauli, maar ook jong lokaal talent als Still Serious Nick (BAKK) en Special O & 751 (Sweatshop Soundsystem), aangevuld met het Signals DJ Team uit Newcastle (met o.a. Shemale) en Turbo Polyp.

Win vrijkaarten voor de Nooduitgang
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor de Nooduitgang in Pip. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Met welk nummer stond Legowelt in de Haagse Honderd, de honderd populairste Haagse nummers, die Den Haag FM uitzond op Hemelvaartsdag? Stuur je antwoord uiterlijk vrijdagmiddag 15.00 uur naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

De Nooduitgang
Zaterdag 26 mei @ Pip (Binckhorstlaan 36)
Tijd: 23.00 tot 5.00 uur
Entree: 10 euro