DI-RECT start nieuwe clubtour in najaar

Nieuwe videoclip ‘Holiday’ in première

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Vanmorgen was DI-RECT te gast in het programma van Giel Beelen op 3FM, waar niet alleen de nieuwe single ‘Holiday’ in première ging maar ook werd aangekondigd dat de band in het najaar een clubtour door Nederland gaat doen. De theatertour zit er nog maar net op en het festivalseizoen is alweer in volle gang, maar de band lijkt onvermoeibaar.

In totaal zal DI-RECT in november en december zeventien poppodia in Nederland aandoen. Onder de noemer ‘3FM presents: Time Will Heal Our Senses clubtour 2012’ gaat de tour op vrijdag 16 november van start in De Pul in Uden. In de weken daarna worden onder andere Paradiso (Amsterdam), Effenaar (Eindhoven), Tivoli (Utrecht), Oosterpoort (Groningen), LVC (Leiden), Patronaat (Haarlem), Mezz (Breda) en Luxor Live (Arnhem) aangedaan. De clubtour wordt op zaterdag 29 december afgesloten in het Paard van Troje in Den Haag. "Na een fantastische theatertour keren we na het festivalseizoen terug naar waar onze muziek perfect tot haar recht komt: de clubs. Zeker nu we weer een mooi rondje door het land mogen maken met onze nieuwe plaat 'Time Will Heal Our Senses’ op zak, kunnen we niet wachten om aan deze te gekke trip te beginnen”, aldus DI-RECT.

Nieuwe single en videoclip
Vanmorgen ging de nieuwe single van DI-RECT in première, ‘Holiday’. Het is de vierde single van het album ‘Time Will Heal Our Senses’. Ook is er een nieuwe videoclip uit, een live registratie van het optreden dat DI-RECT gaf in Carré in Amsterdam. De videoclip is gemaakt door Hagenaar Geert Albarda. Later dit jaar verschijnt de volledige registratie van het concert in Carré.