Fotoverslag: Blaudzun in het Paard van Troje Fotoverslag: Blaudzun in het Paard van Troje

Uitverkochte grote zaal voor Arnhemse singer-songwriter

, Jan Rijk

Fotoverslag: Blaudzun in het Paard van Troje

Uitverkochte grote zaal voor Arnhemse singer-songwriter

Jan Rijk ,

Het optreden van Blaudzun in het Paard van Troje, dat afgelopen donderdag 15 maart plaats vond, was oorspronkelijk gepland in de kleine zaal. Door de goede voorverkoop werd het optreden verplaatst naar de grote zaal, die daarna vrolijk werd uitverkocht. En dan te bedenken dat Blaudzun zo’n vier jaar geleden nog in een redelijk gevuld Paardcafé speelde tijdens het The Music In My Head festival.

Inmiddels heeft Blaudzun zijn derde album uitgebracht. Na ‘Blaudzun’ en ‘Seadrift Soundmachine’ verscheen in januari het album ‘Heavy Flowers’. Single ‘Flame on my head’ wist daarbij ook de Single Top 100 te halen. Het concert van Blaudzun in het Paard van Troje was een mooie dwarsdoorsnede van de drie uitgebrachte albums. Het voorprogramma Mister & Mississippi was mooi en treffend gevonden. Op zondag 24 juni zien we Blaudzun terug in Den Haag, en wel in het Zuiderpark tijdens Parkpop.

Het optreden van Blaudzun is opgenomen door 3voor12 en is op 22 maart gedeeltelijk te horen bij Roosmarijn Reijmer in 3voor12radio op 3FM, tussen 22.00-01.00 uur. Tevens staat dan het gehele concert via de Luisterpaal op de 3voor12 site. Op vrijdag 23 maart worden de hoogtepunten van het concert uitgezonden, via digitaal tv-kanaal 101.tv (22.00-22.30 uur) en dinsdag 27 maart op Cultura24 (21.00-22.00 uur).

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag