Winnen: kleedkamerconcerten The Asteroids Galaxy Tour en Dry The River

Exclusieve akoestische optredens op Parkpop

Redactie 3voor12 Den Haag ,

In navolging op Life I Live (Jaimi Faulkner) en Walk The Line (Milagres) strijkt het 3voor12 Den Haag videoteam dit keer neer op het terrein van Parkpop. Tijdens het festival organiseert 3voor12 Den Haag twee exclusieve akoestische kleedkamerconcerten met The Asteroids Galaxy Tour (foto) en Dry The River. En wat nu het mooie is? We geven kaarten weg voor deze optredens, inclusief backstage kaarten voor Parkpop zelf.

Op zondag 24 juni vindt in het Haagse Zuiderpark de 32e editie van Parkpop plaats. Op het programma staan optredens van onder andere Amy MacDonald, Blaudzun, Adam Ant, Dry The River, The Asteroids Galaxy Tour, Splendid, Che Sudaka en Wooden Saints. Met twee van deze acts zal 3voor12 Den Haag een akoestisch kleedkamerconcert opnemen; Dry The River en The Asteroids Galaxy Tour. Bij beide sessies bieden we twee mensen de kans samen met een vriend/vriendin aanwezig te zijn. Bovendien krijg je meteen backstagekaarten zodat je ook de rest van de optredens op het festival frontstage kunt bekijken.

Wil je kans maken op de backstage kaarten en toegang tot een van de exclusieve akoestische optredens? Doe dan mee met onderstaande prijsvraag:
- Wil je naar het optreden van The Asteroids Galaxy Tour? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Welk nummer van The Asteroids Galaxy Tour is te horen onder de reclame van een bekend Nederlands biermerk?
- Wil je liever naar Dry The River? Geef dan antwoord op deze vraag: Op welk Haagse festival was Dry The River eind 2011 te zien?

Stuur je antwoord uiterlijk woensdag 20 juni naar info@3voor12denhaag.nl onder vermelding van ‘Parkpop + naam van de band’. Vergeet ook niet je naam en telefoonnummer te vermelden. De kaarten worden verloot onder de juiste inzendingen.