Kinderen van Den Haag presenteert The Grind Kinderen van Den Haag presenteert The Grind

Win vrijkaarten op 3voor12 Den Haag

, Redactie 3voor12 Den Haag

Kinderen van Den Haag presenteert The Grind

Win vrijkaarten op 3voor12 Den Haag

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Collectief Kinderen van Den Haag organiseert op vrijdag 29 juni de eerste editie van beach festival The Grind. Bij de fans van MTV gaat dan vast een belletje rinkelen, want van 1992 tot 1997 zond muziekstation het muziekprogramma The Grind uit. Je weet wel, dat programma met al die dansende mensen op stranden van Miami tot Californië. Dit jaar brengt Kinderen van Den Haag dit fenomeen naar het strand van Scheveningen.

Kinderen van Den Haag is een collectief bestaande uit vier creatievelingen; Jos Kel (grafisch ontwerper), Cim Froeling (eigenaresse No Boys Allowed), Bao Xian Fei (entrepreneur, producent) en Achmed Akkabi (acteur). Eind 2010 besluiten zij de handen ineen te slaan en hun voorliefde voor muziek en hele gezellige feestjes om te zetten in het organiseren van uiteenlopende evenementen. Het eerstvolgende feestje van Kinderen van Den Haag is dus The Grind, dat op vrijdag 29 juni wordt gehouden in Strandclub Naturel aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Dat betekent een 10 uur durend festijn met veel dj’s, een zwembad, strandballen, supersoakers, jelloshots, wodkameloenen, ballonnen, slinger en de wet T-shirt contest.

Op het programma staat onder andere Def Rhymz. Wie kent hem nog? De rapper scoorde in vanaf het einde van de jaren ’90 enkele monsterhits met singles als ‘Doekoe’, ‘Schudden’ en ‘De bom’. Ook het Haagse italo-duo Topless maakt zijn opwachting. Daarnaast presenteert The Grind ook een uitgebreid dj-programma met Boehmer, Justin Verkijk, Jeff Solo, Lady Agga, NightNight, SirOJ, Feest DJ Ruud, Abstract en het Kinderen van Den Haag dj team bestaande uit Jan Aafoe & Roman Holiday, Achmed Akkabi, Les Moules en Team Pagga.

Win vrijkaarten voor The Grind
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten voor The Grind weg. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Met welk nummer wist Def Rhymz een nummer 1 hit te scoren? Mail je antwoord uiterlijk dinsdag 26 juni naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

Kinderen van Den Haag presenteert The Grind
Vrijdag 29 juni 2012 @ Naturel Beachclub
Noorderstrand Noord 2 (Zwarte Pad), Scheveningen
Tijd: van 16.00 tot 2.00 uur
Entree: 15 euro (9 euro vvk)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag