Walk The Line en Crossing Border op zoek naar Haags talent

Drie bands op Walk The Line, één op Crossing Border

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Haagse festivals Walk The Line en Crossing Border zijn op zoek naar Haagse bands. Tijdens de komende editie van Walk The Line (vrijdag 11 en zaterdag 12 mei) zullen drie opkomende Haagse bands optreden en één van die drie zal ook op Crossing Border (15 t/m 17 november) aantreden. De inschrijving is nu geopend.

Jonge, talentvolle artiesten, bands en acts (binnen het popgenre) kunnen zich inschrijven om kans te maken op één van deze podiumplekken. Bands en acts die kans willen maken kunnen zich tot 22 februari inschrijven via het aanmeldingsformulier op de website van Walk The Line. De derde editie van Walk The Line presenteert meer dan zestig nieuwe, veelbelovende, internationale acts op meerdere podia op en rond de Grote Markt in Den Haag. Crossing Border vindt dit jaar voor de 20e keer plaats en behoort inmiddels tot een van de belangrijkste internationale festivals op het gebied van literatuur en muziek in Europa.

Tijdens de eerste twee edities traden de Haagse bands The Deaf, So What, Pitch Blond, Pop Up Animal Kids, ReBelle, Woot (zie foto), John Dear Mowing Club en NiCad op. Toen was het optreden op Walk The Line nog onderdeel van het uitwisselingsproject met showcase festival SXSW in Austin, Texas.