Inschrijving Peter Tetteroo Bokaal 2012 geopend

Vrijdagavond 24 augustus tijdens Westerpop

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op zaterdag 25 augustus vindt op het sportterrein van het Grotius College in Delft de 23e editie van Westerpop plaats. Deze editie wordt geopend door Sir James, de winnaar van de Peter Tetteroo Bokaal 2011. De avond voor Westerpop, vrijdag 24 augustus, wordt de winnaar van de Peter Tetteroo Bokaal 2012 gekozen die vervolgens de 24e editie van het festival mag openen. De inschrijving is nu geopend.

Het is de 15e editie van de Peter Tetteroo Bokaal, de stimuleringsprijs voor Delfts en regionaal poptalent. De winnaar krijgt niet alleen een plek in de programmering van Westerpop. Samen met de winnaar wordt er namelijk een traject uitgezet waarbij naamsbekendheid en carrièreplanning het doel zijn. Waar nodig wordt professionele begeleiding ingehuurd. De winnaar zal hierin financieel ondersteund worden. Daarnaast mag de winnaar een avond in Speakers organiseren en wordt er een promotie-cd gemaakt met daarop de finalisten.

Inschrijven

Bands, dj’s en singer-songwriters (in alle populaire muziekstijlen) die voornamelijk eigen werk spelen, worden uitgenodigd om een demo of cd met biografie en foto op te sturen. Alleen ingezonden materiaal wordt beoordeeld, géén internetlinks naar bijvoorbeeld MySpace. Bands of muzikanten die al eerder hebben meegedaan, kunnen wederom inschrijven. De inschrijving loopt tot 15 april 2012. Na inschrijving zal er een selectie plaatsvinden.
Opsturen kan naar:
Stichting Westerpop
t.a.v Peter Tetteroo Bokaal
Raamstraat 67
2613 RW Delft