‘Agga Staat Op’ donderdag in de SuperMarkt

Rapper Vinny verenigt Haagse hiphopscene

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Haagse rapper Vinny (winnaar Road To Parkpop 2011) organiseert aanstaande donderdag 19 januari, samen met Stichting Aight, de eerste editie van Agga Staat Op in de SuperMarkt. Met het project wil Vinny de Haagse hiphopscene samenbrengen en er is dus ook een uitgebreid programma met de crème de la crème van de Haagse hiphop te zien.

Tijdens de eindejaarssessie vertelde Vinny er het volgende over: “De Haagse hiphopscene is op dit moment groeiende en er ontstaat steeds meer saamhorigheid. Op Agga Staat Op komt iedereen die op dit moment relevant is in de scene. Den Haag wordt nu qua muziek natuurlijk meer als rockstad gezien en valt Den Haag qua hiphop een beetje buiten de boot. We zijn de buitenbeentjes. In Amsterdam gebeurt er heel veel en het is voor Amsterdamse formaties veel makkelijker om in belangrijke magazines terecht te komen. Maar ik denk dat op een gegeven moment mensen niet meer om ons heen kunnen.”

Tijdens Agga Staat Op zullen verscheidene hiphopartiesten uit Den Haag een optreden geven, waaronder Esku (BS80, Wilde Westen, Vette buit), Abou, ZiRe, Kingstreet en Vinny. Om de boel op te warmen wordt er door de (leerling-)dj’s van het Haags Hiphop Centrum gedraaid. Na de shows nemen de dj’s van Stichting Aight (SD, DBS en MistaSweet) het over en zal er muziek gedraaid worden tot 03:00 uur. De presentatie is in handen van Mekki.

Agga Staat Op
Donderdag 19 januari @ SuperMarkt
Tijd: van 21.00 tot 03.00 uur
Entree: gratis