Parkpopbezoeker wil Haagse acts op editie 2012

Splendid, Kern Koppen, Kane, DI-RECT, Anouk en Golden Earring populair

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het Haagse festival Parkpop, dat dit jaar op zondag 24 juni plaatsvindt in het Zuiderpark, heeft via Twitter en Facebook een oproep gedaan voor suggesties voor het programma van dit jaar. Hier werd massaal gehoor aan gegeven en opvallend was het enorme aantal aan Haagse acts dat voorbij kwam in de suggestielijstjes.

Honderden namen kwamen er voorbij op de social media van Parkpop, van mega acts tot volledig onbekende artiesten, maar daarbij ook opvallend veel Haagse acts. Vooral Splendid wordt daarbij vaak genoemd, samen met Kane, DI-RECT, Anouk en Golden Earring. Ook Kern Koppen wordt vaak genoemd. Daarnaast komen ook de lokale acts Vanderbuyst, De Kraaien, Livin Blues Xperience, The Deaf, Supra Naturals, Moore, Rigby, Kraak & Smaak en The Consolers voorbij. Van de niet-Haagse acts komen vooral Chef’Special, Kensington, Ed Sheeran en Selah Sue voorbij. En een selectie uit de overige suggesties: Lykke Li, Ben Howard, Kraantje Pappie, Two Door Cinema Club, Gers Pardoel, Blaudzun, Gotye, De Jeugd van Tegenwoordig, The Naked & Famous, Armin van Buuren en zelfs Snow Patrol en Red Hot Chili Peppers.

De eerste namen worden waarschijnlijk in maart bekend gemaakt. Zelf ook nog suggesties? Laat in een reactie hieronder weten welke act(s) jij graag op Parkpop 2012 wilt zien!