Festivalkriebels 2012: Oh Oh Intro Festivalkriebels 2012: Oh Oh Intro

Tweede editie op woensdag 5 september

, Redactie 3voor12 Den Haag

Festivalkriebels 2012: Oh Oh Intro

Tweede editie op woensdag 5 september

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op het Lange Voorhout in Den Haag vindt op woensdag 5 september de tweede editie van Oh Oh Intro plaats. Tijdens dit festival wordt het nieuwe collegejaar geopend met drie podia vol grote namen, talentvolle studentenbands en theater. Tevens is er een uitgebreide informatiemarkt waarop voor nieuwe studenten van alles te vinden zal zijn. Het programma is inmiddels bekend gemaakt.

Op de Mainstage zal onder andere Shermanology optreden. De Amsterdamse dance formatie heeft op dit moment een grote hit met het nummer ‘Can't stop me’, samen met Afrojack. Ook FeestDJRuud is bevestigd voor het festival. Zijn optredens worden steevast een dolle boel met polonaises, opblaasdieren, rubberen bootjes, flugel en champagne. Zijn hit ‘Gas op die lollie’ gooit daar nog een schepje bovenop. De Haagse band De Règâhs zorgt voor een lekker potje flamenco, maar dan wel in het plat Haags. De nummers zit vol Haagse humor dus er valt ook nog wat te lachen. Dat kun je overigens ook met de coverband Pure Ellende; het beste en slechtste uit de muziekgeschiedenis wordt gemixt met de nieuwste hits in medleys en mash-ups tot een energieke show met interactie en humor. Het programma op de mainstage is compleet met de Haagse dj Ziggy, voorheen Ziggy Stardust. Op Oh Oh Intro treedt hij samen met saxofonist Ben Rodenburg op.

Op het Studentstage zijn optredens te zien van studenten van de Haagse Hogeschool, KABK, InHolland en het Koninklijk Conservatorium. Zo zullen electropopformatie Cult of the Secret Samurai, singer-songwriter WeAreLette, rockband Permanent Marker en rapper Umit C optreden. Rachman, Nemesis, Imen, Davai Perkusion, Twi-Lite, Kelly Wants To Fly en Mimi maken het programma op dit podium compleet. In de food-village worden lekkere hapjes gecombineerd met leuke stand-up comedy en theateracts van onder andere Rabarber, Alba theater, Korzo en Theater Dakota. Oh Oh Intro duurt van 16.00 tot 23.00 uur en is gratis toegankelijk.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag