Inschrijving Road to Parkpop geopend Inschrijving Road to Parkpop geopend

Wie speelt er op Parkpop 2012?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Inschrijving Road to Parkpop geopend

Wie speelt er op Parkpop 2012?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Ook dit jaar heeft het Haagse festival Parkpop een plek opengelaten in het programma, en die vrije plek wordt opgevuld door de winnaar van de Road to Parkpop. Dit jaar wordt de Road to Parkpop georganiseerd in samenwerking met Pinguin Radio. Beginnende artiesten met een urban sound kunnen zich vanaf nu inschrijven en misschien sta jij dan wel op zondag 24 juni met een eigen show in het Zuiderpark.

Inschrijven kan vanaf nu via de 2minutenshow van Pinguin Radio. Daar verdient iedere deelnemer al meteen heel gemakkelijk z’n eerste “2 minutes of fame”, want van iedere inzending worden twee minuten van de demo uitgezonden. Van alle inschrijvingen worden de twaalf beste tracks geselecteerd. Deze acts worden uitgenodigd deel te nemen aan de Road To Parkpop 2012, waarvan één act uiteindelijk die felbegeerde podiumplek wint. Een vakjury bestaande uit prominenten uit de urban scene bepaalt aan het einde van The Road welke act z’n eigen show krijgt op Parkpop. De winnaar staat prime time (18.00 uur) in de programmering van festival.

Eerdere winnaars van de Road to Parkpop zijn Vinny (foto), ZiRe, L4, BS80, Dikke Vandalen, Lady K-Wida, Black Madonna, Far I en Lawrence & Shishani. Dit jaar maken de acts naast een plek op Parkpop óók kans op een podiumplek op het Rotterdamse muziekfestival Dunya (27 mei).

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag