Videoclip: Kingsize - ‘Alles op z’n tijd’ Videoclip: Kingsize - ‘Alles op z’n tijd’

Derde single van EP ‘D.U. G.R.I.N.D 2:GRINDHARDER’

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

Videoclip: Kingsize - ‘Alles op z’n tijd’

Derde single van EP ‘D.U. G.R.I.N.D 2:GRINDHARDER’

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

De Haagse rapper Kingsize heeft een nieuwe videoclip uit, getiteld ‘Alles op z’n tijd’. Na de nummers ‘IJskoud’ en ‘Next level’, is dit de derde single en videoclip van de EP ‘D.U. G.R.I.N.D 2:GRINDHARDER’ die na de zomer uit gaat komen. Het nummer is uitgebracht door het Haagse Wilde Westen Records. Bekijk de videoclip hier.

Derde single van EP ‘D.U. G.R.I.N.D 2:GRINDHARDER’

De Haagse rapper Kingsize heeft een nieuwe videoclip uit, getiteld ‘Alles op z’n tijd’. Na de nummers ‘IJskoud’ en ‘Next level’, is dit de derde single en videoclip van de EP ‘D.U. G.R.I.N.D 2:GRINDHARDER’ die na de zomer uit gaat komen. Het nummer is uitgebracht door het Haagse Wilde Westen Records.

Kingsize behaalde vorig jaar de finale van de Grote Prijs van Nederland. Zijn nieuwe EP ‘D.U. G.R.I.N.D 2:GRINDHARDER’ is de opvolger van de in oktober 2010 verschenen EP ‘D.U.G.R.I.N.D’. Eigenlijk zou de EP al in mei uitkomen, maar de release is uitgesteld tot na de zomer. Op de EP doet een groot aantal gastmuzikanten mee, zoals Bujumouse, Kleine Jay, Vinny en Tim Beumers. Voorafgaand aan de release zullen verschillende videoclips uitgebracht worden, waarvan ‘Alles op z’n tijd’ de derde is. De video is geschoten door Highlifesquad, de productie ligt in handen van het Haagse talent Inzane The Hurricane, en de mixing en mastering is gedaan door de heren van Welkom op de Zaak.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag